pieniinfo.jpg

Koronaohjeissa korostetaan henkilökohtaista vastuuta

6.10.2021 13.36

Laajennettu johtoryhmä linjasi 5.10. Avin ja Nyrkin suositusten mukaiseksi seurakuntamme koronaohjeita. Lapualla rokotteen on saanut jo 81 % yli 12-vuotiaista ja suurin osa tartunnoista on todettu rokottamattomilla. Näin ollen uusia kokoontumisrajoituksia ei ole syytä enää asettaa ja voimme luopua tilakohtaisista rajoituksista. Tuomiokirkossa pidetään kuitenkin edelleen joka toinen penkkirivi pois käytöstä, koska tilaa on muutenkin. Jatkossa korostamme enemmän henkilökohtaista vastuuta, hyvää käsihygieniaa ja maskin käyttöä etenkin silloin, kun lähikontakteja ei voi välttää. Lapuan tuomiokirkkoseurakunnan tapahtumiin voi osallistua vain ilman flunssaoireita. Riskiryhmien ja rokottamattomien kanssa toimittaessa kannattaa tiedostaa suurempi riski tartuntoihin ja niiden seurauksiin. Johtoryhmä seuraa tilannetta ja ohjeita päivitetään tilanteen muuttuessa.