Simo_Ikola.jpg

Simo Ikola jatkaa kirkkovaltuuston puheenjohtajana

13.1.2021 08.30

Kirkkovaltuusto on Lapuan tuomiokirkkoseurakunnan ylin päättävä elin ja se valitaan joka neljäs vuosi seurakuntavaaleilla. Valtuustokauden puolessa välillä tulee kirkkovaltuuston suorittaa puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan vaalit, kirkkoneuvoston varapuheenjohtajan vaali sekä kirkkoneuvoston jäsenten ja varajäsenten vaalit. Kirkkovaltuusto valitsi kokouksessaan 12.1.2021 kirkkovaltuuston edelleen Simo Ikolan vuosiksi 2021-2022. Varapuheenjohtajana jatkaa Leena Kuivila ja neuvoston varapuheenjohtajana Jorma Kallio.

Kirkkoneuvoston jäseniksi valittiin Oiva Nyrhilä (Vesa Välimäki), Juha Kattelus (Seppo Malkamäki), Carita Liljamo (Pirkko Talola), Helena Lahtinen (Minna Haasio), Veli Keltto (Kari Nirha), Anna-Maija Klemettilä (Pirjo Tanninen), Jorma Kallio (Jaakko Kangas), Mikko Niemi (Pentti Haukkala), Pentti Lemettinen (Ahti Latvala), Eeva Jylhä (Katri Hautala), Teija Ylimäki (Sari Kaidesoja) ja Anni Hakola (Leena Jänikselä).