Kirkkoneuvosto päätti mm. vuoden 2021 investoinneista ja perusparannuksista

17.11.2020 16.43

Kirkkoneuvoston päätöksiä 10.11.:

Työryhmien jäsenten valinta ja puheenjohtajan valinta

Kirkkoneuvosto päätti
jo aiemmin (26.5.) hyväksyä seurakunnan organisaatiomuutoksen, jossa työryhmiä yhdistetään niin, että jäljelle jäävät kasvatuksen työryhmä, diakonia- ja lähetystyöryhmä, seurakuntatyö-, musiikki ja viestintätyöryhmä sekä kiinteistötyöryhmä. Kasvatuksen työryhmän puheenjohtajaksi kirkkoneuvosto valitsi 10.11. Pentti Lemettisen (vpj Carita Liljamo). Lähetys- ja diakoniatyöryhmän puheenjohtajaksi valittiin Anni Hakola (vpj Pirkko Talola). Seurakuntatyö-, musiikki- ja viestintätyöryhmän puheenjohtajaksi Mirjami Mäntymaa (vpj Jorma Kallio). Kiinteistötyöryhmän puheenjohtajaksi Juha Kattelus (vpj Mikko Niemi).

Vuoden 2021 alusta vaalikauden loppuun asti siirretään nykyiset työryhmien luottamushenkilöt ja puheenjohtajat uusiin työryhmiin.

Lähettisopimus
Kirkkoneuvosto päätti jatkaa Merja Kramsun tukemista ajalla 1.1.2021-31.12.2022.

Tiedottajan nimikkeen muutos

Tiedottaja-nimike ylläpitää käsitystä yksisuuntaisesta ja kapea-alaisesta viestinnästä. Tämän päivän viestintä on kuitenkin monimuotoista, laaja-alaista ja monensuuntaista. Vuoden 2021 alusta nimike päätettiin muuttaa viestinnän asiantuntijaksi. Nimike vastaa paremmin työn sisältöä. Myös Kirkon viestinnässä ja mm. Seinäjoen seurakunnassa nimikkeet on muutettu.

Seurakuntapastorin sijaisen valinta

Johanna Tyynelä-Haapamäen virkavapaan sijaisuutta jatkaa Riitta Hepomäki 1.2.2021-31.8.2022. Sijaisuuteen pyydetään tuomiokapitulilta virkamääräystä Riitta Hepomäelle.

Diakoniatyön sijaisen valinta

Diakoniatyön viranhaltija Sirkka Fränti on tehnyt 1.10.2020 alkaen työtä 50 % siirryttyään osa-aikaeläkkeelle. Kirkkoneuvosto valitsi diakoniatyön sijaiseksi 50 % työajalla Virpi Hirvosen.

Kanttorin viran täyttäminen

Kanttori Eliina Somppi jää virallisesti eläkkeelle 1.3.2021. Kirkkoneuvosto päätti täyttää kolmannen kanttorin viran 60 % 31.12.2021 asti.

Investoinnit ja perusparannukset 2021

Seuraavat investoinnit ja perusparannukset päätettiin toteuttaa vuonna 2021: Seurakuntatalon ilmanvaihtojärjestelmän uusiminen (toteutus 1. kerros), seurakuntatalon kameravalvonta, seurakuntatalon yläsalin tilanjakajaovet, Simpsiön hautausmaan aluesuunnittelu jatko ja osatoteutus, Apteekin kellarin lattiat ja muu pintaremontti, Tiistenjoen puutarhatraktorin vaihto, talvihaudan hälytykset ja muu tekniikka, talvihaudan huoltomaalaus/-käsittely, Kaaran päärakennuksen remontin suunnittelu ja osatoteutus, Kaaran majoitusrakennuksen remontti.