Hygienia2020.jpg

Syksyn toiminta käynnistynyt rajoitetusti

21.8.2020 10.10

Lapuan tuomiokirkkoseurakunnassa syksyn toiminta on alkanut mutta rajoitetusti. Kaikkien turvallisuuden vuoksi on tärkeää, että toimintaan ei osallistuta jos tuntee hengitystieinfektion oireita. Jokaisen osallistujan odotetaan huolehtivan hyvin käsihygieniastaan ja 1-2 metrin turvavälin säilymisestä. Mikäli turvaväleistä ei pystytä huolehtimaan, käytetään suojamaskeja. Tilaisuuden järjestäjä on vastuussa tilaisuuden turvallisuudesta. Seurakunnan tiloissa on edelleen voimassa osallistumisrajoituksia, jotka tilaisuuksien järjestäjien on hyvä huomioida. Seurakuntatoimistosta varataan tilat ja sieltä saa tietoa voimassa olevista rajoituksista. Tuomiokirkossa voi olla koolla turvallisesti korkeintaan 500 henkilöä. Siellä on käytössä tällä hetkellä vain joka toinen penkkirivi. Seurakuntatalon yläsalissa voi kokoontua 50 henkilöä ja alasalissa 30 henkilöä, Virranniemessä 20 henkilöä, kappelissa 50, Wanhalla apteekilla 20, Kaaranmännikön leirikeskuksessa 50 henkilöä, Hellanmaan srk-kodilla 50 henkilöä, Tiistenjoen seurakuntatalolla 30 henkilöä ja Kauhajärven srk-talolla 40 henkilöä. Tilaisuuksiin on hyvä ottaa oma virsikirja mukaan, vaikka virsikirjoja on käytössä kappelissa, seurakuntatalolla ja kirkoissa. Kokoontumisissa noudatetaan viranomaisten suosituksia ja ohjeita.