Hygienia2020.jpg

Seurakunnan ohjeet korona-aikana

21.8.2020 10.10

Kaikkien turvallisuuden vuoksi on tärkeää, että Lapuan tuomiokirkkoseurakunnan toimintaan ei osallistuta jos tuntee hengitystieinfektion oireita. Jokaisen osallistujan odotetaan huolehtivan hyvin käsihygieniastaan ja 1-2 metrin turvavälin säilymisestä. Suojamaskeja suositellaan käytettävän!

Vaikka seurakuntaviikko on alkamassa, muu kokoava toiminta on tauolla kuun loppuun asti. Seurakuntaviikon tuomiokirkossa järjestettävät kaikki tilaisuudet on myös mahdollista kuunnella radiosta 104,9 MHz tai verkkokirkosta www.lapuantuomiokirkkoseurakunta.fi/verkkokirkko.

Tilanteet saattavat muuttua hyvin nopeastikin, joten seuraa tiedotusta.

Rajoitukset eri tiloissa

Seurakunnan tiloissa on edelleen voimassa osallistumisrajoituksia, jotka tilaisuuksien järjestäjien on hyvä huomioida. Seurakuntatoimistosta varataan tilat ja sieltä saa tietoa voimassa olevista rajoituksista. Tuomiokirkossa voi olla koolla turvallisesti korkeintaan 500 henkilöä. Siellä on käytössä tällä hetkellä vain joka toinen penkkirivi. Seurakuntatalon yläsalissa voi kokoontua 50 henkilöä ja alasalissa 30 henkilöä, Virranniemessä 20 henkilöä, kappelissa 50, Wanhalla apteekilla 20, Kaaranmännikön leirikeskuksessa 50 henkilöä, Hellanmaan srk-kodilla 50 henkilöä, Tiistenjoen seurakuntatalolla 30 henkilöä ja Kauhajärven srk-talolla 40 henkilöä. Tilaisuuksiin on hyvä ottaa oma virsikirja mukaan, vaikka virsikirjoja on käytössä kappelissa, seurakuntatalolla ja kirkoissa. Kokoontumisissa noudatetaan viranomaisten suosituksia ja ohjeita.

Tukea tarjolla

Seurakuntana haluamme tarjota tukea ja keskusteluapua niitä kaipaaville. Päiystävän papin tavoittaa numerosta 040-5319164 ja diakoniatyöntekijöiden yhteystiedot löytyvät täältä>>

Sinun turvasi on ikiaikojen Jumala, sinua kannattavat iankaikkiset käsivarret (5. Moos. 33:27)