Jumalanpalvelusradionnit alkoivat -uusi taajuus on 94,4 MHz!

20.3.2020 16.35

Jumalanpalvelusradioinnit alkoivat sittenkin

Lapuan tuomiokirkkoseurakunnan jumalanpalveluksia tuomiokirkosta voi jälleen kuunnella taajuudella 94,4 MHz.
-No nyt on ilouutinen kerrottavana! Simpsiön mastoon 80 metrin korkeuteen saatiin antenni, joka mahdollistaa jumalanpalvelusradiointien toteutumisen, kertoi tiedottaja Minna Ylimäki-Hemminki seurakunnan Facebook-sivuilla. Teknisenä yhteistyökumppanina on ollut Järviradio.

-Tuomiokirkon jumalanpalvelukset kuuluvat jatkossa joka sunnuntai radiosta Lapuan alueella ja osittain myös lähialueilla. Myös verkkokirkko toimii osoitteessa www.lapuantuomiokirkkoseurakunta/verkkokirkko. Nyt on kaksi vaihtoehtoa valittavana, josta jumalanpalveluksen voi kuunnella, sanoo Minna Ylimäki-Hemminki tyytyväisenä.
Jumalanpalvelukset toimitetaan toistaiseksi ilman yleisöä koronavirustilanteen vuoksi. Seurakunta on siirtänyt toimintansa verkkoon.
-
Varttikirkko on parhaaseen päiväkahviaikaan keskiviikkoisin ja torstaisin klo 14 osoitteessa www.lapuantuomiokirkkoseurakunta.fi/varttikirkko. Myös nettiperhekerhoja ja nettipyhäkouluja tehdään. Seurakunta tiedottaa verkkotapahtumista aktiivisesti seurakunnan Facebook-sivuilla ”Lapuan tuomiokirkkoseurakunta” ja nettisivuilla, joissa on useita kertoja viikossa työntekijöiden toivoa tuovia minuuttihartauksia