Marja-Liisa Latvatalo valittiin kehitysvammatyön pastoriksi

18.11.2019 10.25

Latvatalo_M.jpg

Lapuan hiippakunnan tuomiokapituli on valinnut kokouksessaan 13.11. Marja-Liisa Latvatalon kehitysvammatyön pastorin virkaan 1.6.2020 lukien. Latvatalo on työskennellyt aiemmin kehitysvammaisten ohjaajana, päivähoidossa sekä seurakunnan eri tehtävissä mm. lapsi- ja nuorisotyössä. Kehitysvammatyön pastorin sijaisuudessa hän aloitti 1.11.2016.
Kehitysvammatyön kuuluu olla luonteva osa seurakunnassa tehtävää työtä. Toisinaan kehitysvammaisia ja heidän läheisiään palvelee oma erityinen työmuoto, mutta kehitysvammatyössä käytettävä havainnollinen ja selkeä viestintä palvelee lähes kaikkia seurakuntalaisia.
-Työni on mielenkiintoinen jatke monipuoliseen koulutukseeni ja työkokemukseeni. Tässä tehtävässä saan hyödyntää kädentaitoja, musiikillista harrastuneisuuttani ja tanssillisia elementtejä, hän sanoo.
Marja-Liisa Latvatalo työskentelee yhdessä Tuire Wuorijärven kanssa 30 seurakunnan alueella. Pappien toimisto on Seinäjoella Tuki- ja osaamiskeskus Eskoossa.