Ida Hellemaa sijaistaa puoli vuotta Lahdensuon Lauraa

15.11.2019 14.08

HellemaaIda_M.jpg

Tuomiokirkkoseurakunnan kappalainen Laura Lahdensuo on valittu Evijärven seurakunnan vs. kirkkoherraksi 1.12.2019–31.5.2020. Sijaisena toimii ko. ajan Ida Hellemaa. Ida on toiminut Kuortaneen urheiluopiston vs. liikuntapappina helmikuun alusta alkaen.

- Sain muuttaa Helsingin sykkeestä pohjanmaalle helmikuussa 2019 aloittaessani urheiluopiston liikuntapappina. Lapualla aloitan joulukuun alussa ja se jos mikä onkin loistava aika, koska rakastan niin paljon joulun odottamista. Ida on valmistunut teologian maisteriksi keväällä 2017 ja hänet on vihitty papiksi Lapuan tuomiokirkossa 30.5.2019.

-Kirkkoon liittyy rakkaita muistoja. Olen kovin kiitollinen saadessani tulla Lapualle, siellä on joka kerta ollut liikuttavia kohtaamisia. Joulukuun alussa nähdään, hän sanoo.