Ellun kanoihin kutsutaan mukaan työikäisiä äitejä

13.11.2019 11.18

Ellut_kanat_esiteVALMIS_S.jpg

Lapuan tuomiokirkkoseurakunnassa on alkamassa aivan uudenlainen ryhmä, Ellun kanat, joka kokoaa yhteen työikäiset äidit hetkeksi virkistäytymään kiireisen arjen keskeltä. Toiminta alkaa rennosti torstaina 12.12. klo 18-19.30 pikkujouluilla Virranniemen pappilassa. Yhdessä lauletaan Kauneimpia joululauluja, juodaan glögiä, keskustellaan, suunnitellaan tulevaa ja lopuksi on hartaus.
Ryhmän ideanikkareina ovat olleet Katja Rantala, Pilvi-Maria Kalliokoski, Katja Kuula ja Minna Ylimäki-Hemminki.
-Kyseessä on virkistymisryhmä työikäisille äideille ja sinne toivotaan mukaan samanhenkisiä ja -ikäisiä naisia. Ryhmässä on tarkoitus jakaa elämään, uskoon ja äitiyteen liittyviä asioita, keskustella ja kahvitella sekä osallistua yhdessä konsertteihin ja muihin hengellisiin tapahtumiin. Ryhmä kokoontuu noin joka toinen viikko, riippuen ryhmän ideoista.
-Kynnys on matalalla ja osallistuminen on vapaaehtoista ja rentoa ja jokainen voi vaikuttaa iltoihin. Ellut kanoilla on WhatsApp-ryhmä, jonne voi pyynnöstä liittyä ja siellä kerrotaan seuraavasta tapaamisesta ja sinne voi laittaa viestiä jos haluaa kavereita jonnekin tilaisuuteen.

(Lisäys: Ryhmään voi tulla myös muut kuin äidit!)