Seurakuntaviikko päättyi Petri Laaksosen konserttiin

3.11.2019 20.29

IMG_9961_L.jpg

Seurakuntaviikko päättyi juhlavasti Petri Laaksosen "Lauluja särkyneille" -konserttiin, jonne saapui upeat 850 ihmistä ja tuomiokirkko olikin aivan täpötäysi! Yksi konserttiin hyvissä ajoin saapuneista oli Merja Koivuneva, joka sanoi olleensa Petrin fani jo 24 vuoden ajan.

-Petri oli ensimmäisen kerran Lapualla konsertoimassa toukokuussa 1995. Laaksosen laulut kolahtivat heti, sanoi Merja Koivuneva. Petri Laaksosen taiteilijaura alkoi 25 vuotta sitten, jolloin ilmestyi hänen ensimmäinen soololevy Täällä pohjantähden alla.

Merja Koivunevan lisäksi Laaksosen elämänmakuiset laulut ja sielukkaat tulkinnat ovat kolahtaneet monelle muullekin suomalaiselle ja tässäkin konsertissa ne koskettivat varmasti monia lapualaisia ja uskon, että surussa elävät saivat lohdutusta ja voimaa. Myös Tiina Joensuun kukka-asetelmat ja lapsikuoro LauLuxin esiintyminen Eliina Sompin johdolla teki illasta aivan erityisen kauniin ja koskettavan kokonaisuuden.

Katso kaikki kuvat seurakunnan Facebook-ryhmästä>>