Tuikut ja muut kuorot tuovat iloa lauluillaan

19.8.2019 13.22

hyvaeae-musiikkia-toteaa-nuottiavain-diskanttiavain-t-paidat-miesten-t-paita_THUMB.jpg

Lapuan tuomiokirkkoseurakunnassa on kuoroja ja lauluryhmiä lapsille ja aikuisille. Yksi niistä on Tuikut-lauluryhmä, joka harjoittelee keskiviikkoisin klo 18-19.30 srk-talolla Outi Hakalan johdolla. Tuomaskuoron nimi vaihtui muutama vuosi sitten Tuikut-lauluryhmäksi.

- Latomäen Ullan keksimä Tuikut kuvastaa ryhmäämme, koska olemme iloisia, lämpöisiä ja energisiä. Haluamme tuoda laulullamme valoa, kertoo Hakala.

-Laulamme pääosin kaksiäänisesti. Ohjelmistomme koostuu pääasiassa gospelmusiikista. Olemme kuitenkin ilahduttaneet vanhainkotien asukkaita laulamalla myös kevät- ja kansanlauluja. Olemme tehneet yhteistyötä Lapuan Lausujien kanssa esiintyen runo- ja musiikki-illoissa. Toimimme myös Potkua pyhästä -messuissa esilaulajina. Lokakuussa olemme järjestämässä yhteislauluiltaa nimeltään "Iloisten virsien veisuuilta", jossa laulamme pelkästään iloisia virsiä. Iloiseen ja energiseen ryhmäämme otetaan mukaan laulutaitoisia laulajia, rohkaisee Outi Hakala. Hänet tavoittaa numerosta p. 040 9110841.

Lauluryhmässä on tällä hetkellä 8-10 iloista naisenergiaa pulppuavaa laulajaa. Ryhmässä on eri ikäisiä ja eri elämänvaiheessa olevia, mikä on rikkaus. Ryhmässä on empatiaa ja huumoria, sillä laulaminen ei saa olla liian vakavaa touhua. Ohjelmiston harjoittelussa pyritään hyvään lopputulokseen. Mukaan toivomme laulutaitoisia ja esiintymisestä kiinnostuneita naisia, mikseipä miehiäkin, jotka pystyvät sitoutumaan tähän ilmaiseen harrastukseen.

"Voimaa virrestä"

Kohta 40 vuotta vanha Karhunmäen seudun kuoro aloittaa syyskautensa tiistaina 3.9. klo 18-19.30 Niin uudet kuin vanhatkin Siionin virret, wanhan virsikirjan virret sekä muitakin hengellisiä lauluja kuuluu kuoron harjoiteltavaan ohjelmistoon. Syyskaudella esiinnymme muutamissa seuroissa. Kuoro järjestää perinteisesti omat seurat Wanhassa Karhunmäessä 15.9. Monien seurakuntalaisten pyynnöstä toteutamme osaltamme  vanhan ajan jumalanpalveluksen tuomiokirkossa marraskuussa. Kuorona osallistumme myös ensikesän Kauhavan herättäjäjuhlille. Joulun alla 22.12 iltapäivällä veisaamme uusien Siionin virsien jouluvirsiä Wanhassa Karhunmäessä.

Kuoron puheenjohtajana toimii Heikki Keisala ja johtajana Paula Pääkkönen. Tervetuloa rohkeasti uudetkin laulajat mukaan! Lisätiedot Paulalta, puh. 050 5613270

Katso tästä lista kaikista seurakunnan kuoroista>>