Kansanlähetyksen telttapäivillä mukana mm. Päivi Räsänen

14.6.2019 09.05

Päivi Räsänen.jpg

Lapuan Haapakoskella Ylijoentiellä Välimäen Sirkan ja Jorman pihapiirissä on ma-ti 29.-30.7. Kansanlähetyksen telttapäivät. Yhteen kokoonnutaan Seuraa minua -teeman äärelle.

Puhujina on maanantai-iltana klo 18 Kansanlähetysopiston rehtorin Niilo Räsäsen puoliso, lääkäri ja kansanedustaja Päivi Räsänen Riihimäeltä sekä Tapio Sippola Lapualta. Musiikissa ovat Canticumin veljet.

Tiistai-iltana klo 18 mukana ovat tuomiorovasti Matti Salomäki ja evankelista Lasse Jussila Orivedeltä. Musiikilla ilahduttavat Matti ja Tiina Salomäki.

Telttapäivät ovat avoin tapahtuma kaikille. Iltojen lopuksi on kahvitarjoilu ja grillimakkaran myyntiä lähetyksen hyväksi. Välimäet toivottavat kaikki sydämellisesti tervetulleeksi.

-Kannatta lähteä Sanan ja musiikin äärelle viettämään kesäisiä iltoja. Teltassa tarkenee satoi tai paistoi, rohkaisee Sirkka Välimäki, joka on ollut pian 40 vuotta mukana Lapuan Kansalähetyksen toiminnassa. Toimintaa järjestetään yhdessä tuomiokirkkoseurakunnan kanssa.