Uutiset

 

 

Kaara ykkösillä ikimuistoinen rippikoululeiri

7.6.2019 09.27

KaaraI!NETTI_L.jpg

Kaara ykkösillä on ollut ikimuistoinen rippikoululeiri Kaaranmännikön leirikeskuksessa 4.-11.6. Mukana on 24 leiriläistä, linkki-isonen, kuusi isosta, keittiötyöntekijät sekä vetäjinä Heli Pääkkönen, Mervi Ylinen, Anni Alakoskela ja Elke Unt.
Nuoret ovat vetäjien mukaan fiksuja. He osallistuvat oppitunneilla hyvin keskusteluihin ja tiesivät paljon asioista jo etukäteen.
-He tykkäävät myös laulaa ja tarttuvat mielellään soittimiin, kehuu kanttori Elke Unt, joka osallistui leirille ensimmäistä kertaa elämässään. Virossa rippikoululeirejä ei ollut.
Sanna Suutala ja Senni Honkanen kertovat viihtyneensä hyvin leirillä. Molemmat olivat kuulleet etukäteen, miten nopeasti leiri menee ja miten mukavaa siellä on.
-Isosten järjestämä iltaohjelma on ollut parasta ja se, että on saanut uusia ystäviä, kertoi Sanna Suutala.
-Minusta leirin parhaita hetkiä ovat iltahartaudet, joita isoset ovat pitäneet, kertoi Senni Honkanen.
Molemmat tytöt suunnittelevat jo leirin jälkeen osallistuvansa isoskoulutukseen.
Leiriohjelmassa on ollut oppituntien, lauluhetkien, iltaohjelmien, iltahartauksien lisäksi mm. raamiksia, uimista ja saunomista, leiriolympialaiset, ulkoilua ja paljon ruokaa.
-Myös Raamatun henkilöt ovat käyneet esittäytymässä. On nähty Aatami, Eeva ja Mooses, kertoo nuorisotyönohjaaja Mervi Ylinen ja toivoo, että nuoret muistaisivat aina sen, että vaikka mitä elämässä tapahtuu, koskaan ei saa luovuttaa.
-Toivon, että he muistaisivat että on olemassa rakastava Jumala, joka kuulee, näkee ja auttaa. Jumalalle ei ole mikään mahdotonta, sanoo Mervi Ylinen.
Kaara ykkösen linkki-isosena toimii Oskari Lahnalampi ja isosina ovat Milla Ylijoki, Heli Hautamäki, Maija Luomala, Kiia Jokisaari, Elias Niemelä ja Maiju Miettinen.

Kaara ykköset konfirmoidaan tuomiokirkossa sunnuntaina 16.6. klo 10.

« Uutislistaukseen