Ilmoittautuminen nelivuotissynttäreille

6.3.2019 14.35

Lapsipiiri_M.jpg

Onko perheessänne 4-vuotias? Järjestämme vuosittain syntymäpäiväjuhlat 4 vuotta täyttäville tytöille ja pojille.

Tervetuloa nelivuotissynttäreille sunnuntaina 31.3.19 klo 10! Nelivuotissynttärit alkavat toiminnallisella perhekirkolla Lapuan tuomiokirkossa klo 10. Perhekirkon jälkeen on tarjolla täytekakkukahvit ja pientä suolapalaa srk-talolla. Kahvien jälkeen voi vapaasti lähteä kotimatkalle. Nelivuotissynttärit muistuttavat, että kotiseurakunta tahtoo olla tukemassa kodin antamaa kristillistä kasvatusta. Pyhäkoulut kutsuvat koolle pientä seurakuntaa ja nelivuotissynttäreistä alkaa myös ilmoittautuminen päiväkerhoihin, joihin vuonna 2015 syntyneet lapset pääsevät syksyllä mukaan. Ilmoittautuminen päiväkerhoon tapahtuu srk:n nettisivuilla www.lapuantuomiokirkkoseurakunta.fi 31.3.-7.4.

Ilmoittaudu tästä 24.3. mennessä nelivuotissynttäreille>>