Hautausmaille haetaan kesä- ja kausityöntekijöitä

4.2.2019 10.52

hautuumaa.jpg

Lapuan tuomiokirkkoseurakunnan hautausmaille Simpsiölle ja Tiistenjoelle sekä tuomiokirkon kirkkopuistoon haetaan kesä- ja kausityöntekijöitä kesäksi 2019 määräaikaiseen työsuhteeseen hautausmaiden ja viheralueiden hoito- ja kunnossapitotehtäviin.

Kesätöitä voivat hakea vähintään 16 vuotta täyttäneet henkilöt 3.6 - 26.7 väliselle ajalle vähintään kahden viikon työsuhteeseen.

Kausityötä voivat hakea vähintään 18 vuotta täyttäneet henkilöt 2.5 – 11.10 väliselle ajalle. Kausityönhakijoita tullaan haastattelemaan seurakunnan toimesta henkilökohtaisella kutsulla.

Tehtävät edellyttävät kykyä fyysiseen ulkotyöhön. Viikkotyöaika on 38h 45min / vko.

Pääosa valituista sijoitetaan Simpsiön hautausmaalle.

Hakuaika pe 1.3.2019 saakka.

Hakemukset käydään täyttämässä ja palautetaan: Simpsiön hautausmaan toimisto, Kappelintie 19, virka-aikana (ma-to 7-15, pe 7-12). Mukaan voi liittää koulu- tai työtodistuksia ja suosituksia. Hakemuksen voi täyttää lomakkeella ja lähettää sähköpostitse puistopäällikölle.  Avaa lomake tästä>>

Lisätietoja puistopäällikkö Juha Ylinen 044 018 8532 tai sähköpostilla juha.ylinen(at)evl.fi. Soittoaika ma-pe klo 12-13.