Oppikoulu alkaa! Raamattuopetusta alusta alkaen

7.1.2019 12.13

Ari Juupaluoma_M.jpg

Oppikoulu tarkoittaa rohkaisevaa raamattuopetusta alusta alkaen. Alusta alkaen on työskentelytapa, jossa perehdytään kristinuskon perusasioihin ja Raamatun kertomuksiin yksinkertaisella tavalla. Raamatun kirjoihin tutustutaan keskeisten henkilöhahmojen ja heidän kohtaloittensa kautta. Oppikoulutunnin aikana on mahdollisuus kysyä, kommentoida ja jakaa kokemuksia tai olla vain kaikessa rauhassa sanan äärellä.

Oppikoulu alkaa Virranniemen pappilassa ke 16.1.2019 klo 18 ja kestää  tunnin ja vartin verran. Kahvitarjoilu on ennen tilaisuutta klo 17.30. Seuraavat kerrat ovat keskiviikkoisin kerran kuukaudessa 13.2., 13.3., 10.4. ja 15.5. Oppikoulussa on mukana pastori Ari Juupaluoma, joka on Sleyn Etelä-Pohjanmaan piirivastaava pastori Seinäjoelta. Oppikoulua on pidetty lähes vuoden ajan  Seinäjoella, Tervajoella, Vaasassa ja Voltissa. Oppikouluillat tarjoavat raamattuopetuksen ohessa mahdollisuuden kiireettömään kohtaamiseen ja Evankeliumiyhdistyksen työn tukemiseen kotimaassa ja Viron lähetyskentällä. Tilaisuuden järjestäjinä ovat Evankeliumiyhdistys (SLEY) ja Lapuan tuomiokirkkoseurakunta.