Uutiset

Kauneimmat joululaulut -yhteislaulutilaisuudet

22.11.2018 20.37

Kauneimmat joululaulut_S.jpg

Kauneimmat joululaulut kuuluvat suomalaiseen joulun odotukseen ja on tärkeä osa monen joulun viettoa. Tänäkin vuonna on monta mahdollisuutta päästä laulamaan!

Kauneimmat joululaulut -yhteislaulutilaisuuksia on:

Lapuahovissa ke 12.12. klo 19. Mukana bändi. Lapuahovi tarjoaa torttukahvit.

Tuomiokirkossa su 16.12. klo 15 ja klo 19. Molemmissa Lucia-kulkue. Klo 15 tilaisuudessa on lapsikuoro LauLux ja klo 19 tuomiokirkon kuoro. Tilaisuudet radioi 96,9 MHz.

Torttukahvit tarjolla seurakuntatalon yläsalissa klo 16-19. Vapaaehtoinen maksu lähetystyölle. Myynnissä on myös lähetystyön tuotteita: villasukkia, lapasia, huolinukkeja, koruja, enkelitauluja ja pitsienkeleitä.

Seurakuntatalon edessä lyhdyssä palaa Betlehemin rauhantuli, joka kulkeutunut valon ja rauhan viestinä Betlehemistä ja sen voit hakea omaan lyhtyysi ja kynttilääsi samalla kun tulet laulamaan Kauneimpia joululauluja. Partiolaiset auttavat 16.12. klo 16-19 tulen jakamisessa.  Ota oma kynttilä ja lyhty mukaan. Kynttilöitä on myös myynnissä lähetyksen hyväksi seurakuntaltalolla. Tuli on matkannut tuhansia kilometrejä lentäen, laivalla, autolla ja kävellen, kynttilästä toiseen, lyhdystä toiseen, koteihin, seurakuntiin ja haudoille. Toivomme että liekki tuo sinun joulun odotukseesi erityistä valoa. Lue lisää Betlehemin rauhantulesta>>


Tiistenjoen kirkossa su 16.12. klo 15. Tilaisuuden jälkeen joulumyyjäiset seurakuntatalolla.

Kauhajärven kirkossa su 16.12. klo 18.

Hellanmaan seurakuntakodilla ke 19.12. klo 18. Kahvit ennen tilaisuutta.

 

« Uutislistaukseen