Raamatunlukumaraton aloittaa seurakuntaviikon

12.10.2018 17.00

LauraLahdensuo2018Raamattumaraton_L.jpg

Lapuan tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaviikko alkaa lauantaina 27.10. klo 6 aamulla aivan uudella tapahtumalla. Ensi kertaa tuomiokirkossa järjestetään raamatunlukumaraton, jonka aikana luetaan yhdessä läpi koko Uusi testamentti! Urakka on kova, mutta mahdollinen. Raamattua luetaan kukin vuorollaan 15 min.
-Toivomme, että lapualaiset ottavat haasteen vastaan. Lukijoita tarvitaan paljon, mutta olisi mukavaa jos kuulijoitakin olisi kirkossa. Tervetuloa kirkkoon hengähtämään ja rauhoittumaan Sanan äärelle.  Uskon, että Raamatun sana puhuttelee ja siitä voi saada evästä elämään, sanoo Laura Lahdensuo.

Maraton päättyy arviolta noin klo 02.00 sunnuntaina. Kirkossa on kahvi- ja teetarjoilu koko tapahtuman ajan. Lukijoiksi haluavien toivotaan ilmoittautuvan jo pian Anni Hakolalle, puh. 0400 786169.