Uutiset

Seurakuntaviikon ohjelma valmistui

12.10.2018 13.33

Tervetuloa seurakuntaviikon tilaisuuksiin! 

Seurakuntaviikon aiheena on "Minun kirkkoni". Tapahtuma esite jaetaan joka kotiin (ei mainoskieltotalouksiin) torstaina 26.10. Tarkkaile postiasi!

Lauantai 27.10.

Klo 6 alkaen raamatunlukumaraton tuomiokirkossa. Luetaan yhdessä läpi koko Uusi testamentti! Tervetuloa hengähtämään hetkeksi, kuuntelemaan Raamatun sanaa ja juomaan kahvit tai teet. Maraton päättyy noin klo 02.00. Vapaaehtoiset lukijat voivat ilmoittautua pikimmiten Anni Hakolalle, puh. 040 078 6169.

Laura Lahdensuo haastaa kaikkia mukaan raamatunlukumaratoniin.

 

Klo 10-21 Kaupunkipakopeli. Lähtö srk-talon edestä, jossa saa ohjeet. Ulkona pelattavassa pakopelissä suoritetaan erilaisia nokkeluutta vaativia pulmia ja pulman ratkaisemalla saa vihjeen liikkumiseksi seuraavaan paikkaan. Matkaa 3 tai 5 km. Liikkuminen onnistuu jalkaisin, pyörällä tai tarvittaessa myös autolla. Tämä kaupunkiseikkailu sopii hyvin ensimmäiseksi pakopeliksi! Suunnattu aikuisille. Mukaan voi lähteä yksin tai isommalla porukalla. Loistavaa ajanvietettä perheille ja kaveriporukoille! Maksuton. Lisätiedot www.krik.fi/kaupunkipakopeli tai Matti Taini puh. 040 182 4474.

Matti ja Liisa Taini ovat suunnitelleet kaupunkipakopelin, jossa Lapuan keskusta muuttuu mielenkiintoiseksi pelikentäksi. He ovat pelipäivänä auttamassa osallistujia vihjein. Mukaan tarvitaan vain älykännykkä ja nettiyhteys.

Klo 10 Miesten aamu Simpsiön Kullaksessa, Yläkalliontaival. Tapio Hirvilammi, Jouko Ylinen ja Canticumin miehet. Aamupalan tarjoaa: Lapuan Energia Oy ja LVI-Tekniikka J. Viita Oy.

Sunnuntai 28.10.

Kirkon medialähetysjärjestö Sansan hiippakunnallinen 45v. juhla:

Klo 10 messu tuomiokirkossa. Saarna rovasti Juha Auvinen, Tenavakuoro ja Canticumin miehet. Messun jälkeen medialähetysjuhla ja kakkukahvit srk-talolla. Mukana Juha Auvinen, Sansan yhteyshenkilö Lapuan hiippakunnassa, verkostotoiminnan johtaja Mervi Viuhko sekä hiippakunnan kansainvälisen työn asiantuntija Jukka Jämsén. Kuvaterveisiä Sansan työstä.

Klo 12 Perhejumalanpalvelus Tiistenjoen kirkossa ja klo 14 Kauhajärven kirkossa. Molemmissa perhekirkoissa on pieni näytelmä, johon lapset saavat osallistua. Mukana Jukka-pappi, Paula-kanttori sekä lastenohjaajia.

Klo 18 Kelttiläinen iltarukous seurakuntatalolla. Tilaisuudessa kuullaan irlantilaisesta hengellisestä perinteestä ammentavia lauluja ja rukouksia, englanniksi ja suomeksi. Mukana Sikermä. Iltapala. Kutsuvieraina maahanmuuttajat. Ilta on avoin kaikille.

Maanantai 29.10.

Klo 17 Lasten kanssa valmiiseen pöytään -tapahtuma seurakuntatalolla.

Mietitkö, mitä laittaisit tänään lapsille ruuaksi? Tervetuloa valmiiseen pöytään! Tarjolla makuja maailmalta, mutta myös tuttu ja turvallinen makaronilaatikko. Lasten ruokailtua aikuiset voivat vielä jäädä rauhassa syömään, koska lapsille järjestetään lastenhoito päiväkerhotiloissa. Lasten valvotun leikkihetken aikana on aikuisille aterian jälkeen hengähdystuokio arjesta musiikkihartauden muodossa.

Tiistai 30.10.

Klo 18 Kotikirkkoni-ilta Kauhajärven kirkossa. Musiikkiesityksiä Kauhajärven koululaisilta ja Kauhajärven entisiltä kirkkokuorolaisilta. Kirkossa on esillä koululaisten syysaiheisia kuvaamataidon töitä. Tarjolla iltapalaa.

Keskiviikko 31.10.

Klo 7 Lapuan Sanomien aamukirkko tuomiokirkossa. Salomäki, Pääkkönen.

Klo 18 Virsien ilta "Suo, Herra, toivon kynttilöiden loistaa" tuomiokirkossa. Veisataan virsiä ja Tomi Karttusen luento aiheesta "Dietrich Bonhoeffer – uuden ajan marttyyri ja luterilainen kirkkoisä". TT Tomi Karttunen on Kirkon ulkoasiain osaston johtava teologinen asiantuntija ja kansainvälisesti tunnettu Bonhoeffer tutkija. Illan päätteeksi kahvit srk-talolla.

Torstai 1.11.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klo 18 Suomalainen messu ja ekumeeninen ilta tuomiokirkossa. Mukana Jukka Tuppurainen, Sikermä ja soitinyhtye. Puheenvuorot myös vapaakirkosta, helluntaiseurakunnasta ja ortodoksikirkosta. Kahvit seurakuntatalolla.

Perjantai 2.11.

Klo 18 Kynttiläillallinen pariskunnille seurakuntaopiston tammisalissa (käynti sisäpihalta).

Kolmen ruokalajin kattaus. Mukana Anneli ja Kari Lähdesmäki. Illalliskortteja myydään kirkkoherranvirastossa 40 €/pari (ark. klo 9-13). Varaukset p. 06-4385230.

Klo 18 Gospel-kahvila nuorille Wanhalla Apteekilla. Ilta päättyy kaikille avoimeen iltamessuun klo 21.30 tuomiokirkossa.

Lauantai 3.11.

Klo 10-18.30 Hiljaisuuden päivä Kaaranmännikössä: Rukoushetkiä, pieni pyhiin-vaellus, messu, maittavaa ruokaa, lepäämistä ja luonnossa liikkumista. Ilm. 29.10. mennessä p. 0440 188 533 Matti Kristola tai p. 044 3533 475 Laura Lahdensuo. 10 €.

Klo 15 Pyhäinpäivän messu tuomiokirkossa. Mukana Karhunmäen seudun kuoro. Luetaan vuoden aikana kuolleiden nimet.

Klo 16 Pyhäinpäivän iltakirkko Kauhajärvellä. Mukana Tuomiokirkon kuoro. Sytytetään kynttilät vuoden aikana haudatuille.

Klo 16 Miestapahtuma Tiistenjoen kirkossa. Mukana Etelä-Pohjanmaan maakuntajohtaja Asko Peltola ja Matti Salomäki sekä Tiemestarin pojat. Klo 17.30 Kahvitarjoilu srk-talolla. Klo 18 Pyhäinpäivän iltakirkko ja ehtoollinen. Sytytetään kynttilät vuoden aikana haudatuille.

Klo 18 Koko perheen pyhäinpäiväpyhis keskustan srk-talon alasalissa. Hartaus, askartelua, kynttiläkulkue, tarjoilua.

Sunnuntai 4.11.

Klo 10 Messu tuomiokirkossa ja Hengellisen Kuukauslehden 130-vuotisjuhla. Saarna Simo Juntunen. Mukana lapsikuoro LauLux. Ruokailu, juhla ja seurat opistolla.

Klo 18 Virsikaraoke Lapuahovissa.

Tule laulamaan tai kuuntelemaan virsiä karaokeversioina! Laulaa voit yksin tai ryhmässä. Mahdollisuus ostaa Wirsilaulajan iltapala 12,90 e/hlö.

 

**************************************

Lasten piirustusnäyttely tuomiokirkossa

Seurakuntaviikon ajan tuomiokirkossa on esillä 1-2-luokkalaisten piirustuksia, joiden aiheena on "MInun kirkkoni".

****************************************************

Seurakuntaviikolla kolehti kerätään Kirkon Ulkomaanavun kautta Indonesiaan katastrofin uhreille. La 27.10. klo 9-17 S-Marketin eteisessä on lipaskeräys, jonka tuotto menee samaan kohteeseen.

« Uutislistaukseen