Tuomaskuoroon etsitään laulajia

9.8.2018 11.55

tuomaslogo uusi_M.jpg

Sunnuntaina 30.9. klo 18 tuomiokirkossa vietetään Tuomasmessua. Tuomasmessu on matalan kynnyksen musiikkipitoinen messu, jonka toteuttaa iso vapaaehtoisten joukko.

Messua varten kootaan tuomaskuoro, jota johtaa Sini Koski. Kuoro harjoittelee neljänä tiistaina eli 28.8., 11.9., 18.9. ja 25.9. Harjoitukset pidetään seurakuntatalon yläsalissa klo 18.00. Kuoroon ovat tervetulleita kaikki asiasta kiinnostuneet.

Ensimmäistä Tuomasmessua vietettiin Helsingissä 1988. Sen jälkeen se levisi nopeasti Helsingistä ympäri maailmaa. Tuomasmessun liturgiassa yhdistyvät moderni hengellisyys, vanhan kirkon rakenne, rikas musiikkielämä ja vapaaehtoisten tärkeä rooli. Tuomasmessussa voi osallistua ja kiertää sivualttareita tai olla vaan hiljaa tai yhtyä rukouslauluihin.