Uutiset

Kansanlähetyksen telttapäivillä puhutaan Jumalan rakkaudesta ja kutsusta

9.7.2018 13.51

Kansanlähetyksen telttapäivät2018netti_M.jpg

Kansanlähetyksen telttapäiviä vietetään 30.-31.7. Haapakoskella Välimäen pihapiirissä osoitteessa Ylijoentie 9. Tilaisuudet rakentuvat ”Elämäsi mahdollisuus”-otsikon alle.

-Telttapäivien otsikko on tavallaan jatkoa kevään mediamissiolle, jossa tavalliset ihmiset kertoivat siitä, kuinka Jumala on heitä kutsunut ja auttanut. Näissäkin illoissa saamme kuulla siitä, kuinka Jumala rakastaa ja kutsuu meitä jokaista. Hän on kiinnostunut jokaisesta ihmisestä ja tarjoaa kaikille mahdollisuutta lähteä seuraamaan Jeesusta Hänen opetuslapsenaan. Elämälläsi on tarkoitus ja Jumala haluaa auttaa sinua ja ottaa sinut avosylin vastaan, kertovat Sirkka ja Jorma Välimäki ja kutsuvat vieraita viettämään kesäiltaa yhdessä, kuulemaan Jumalan Sanaa, laulamaan yhdessä ja tapaamaan tuttuja. Sääkään ei ole ongelma, koska teltta suojaa tuulelta, sateelta ja auringolta.

Maanantaina ilta alkaa klo 18 pastori Terho Kanervikkoahon raamattuopetuksella ”Risti Vanhassa testamentissa” ja jatkuu seuroilla klo 19, jossa mukana Teija ja Mikko Ylimäki, Terho Kanervikkoaho ja Sirkka Välimäki. Musiikissa on Canticumin miehet. Tiistaina klo 18 raamattuopetus pastori ja opettaja Timo Seppälä aiheesta ”Daniel leijonan luolassa”. Iltaseuroissa klo 19 mukana Matti Salomäki, Timo Seppälä ja Jenna-Maria Heinonen. Musiikilla ilahduttavat Miika ja Amanda Saarenpää.

Tilaisuuksissa on mahdollisuus esirukoukseen ja siellä on myös kahvitarjoilu, kirjapöytä ja makkaramyyntiä lähetyksen hyväksi.

« Uutislistaukseen