Alfa-kurssilla kerrataan kristinuskon perusasiat. Ilmoittaudu mukaan!

18.6.2018 10.15

Jurvanta-JylhäNETTI.jpg

Elokuun 29. päivä alkaa Lapuan tuomiokirkkoseurakunnassa viides Alfa-kurssi, jota on toteuttamassa innokas joukko vapaaehtoisia ja seurakunnan työntekijöitä. Alfa-kurssi on kristinuskon perusasioiden kertausmahdollisuus, jonka on käynyt maailmalla jo noin 30 miljoonaa ihmistä ja Lapualla sen käyneitä on yli 100. Kokemus on ollut myönteinen. Terhi Urvanta-Jylhä ja Kari Jylhä osallistuivat kurssille viime syksynä lastensa Miikan ja Miljan kanssa. Molemmat olivat huomanneet ilmoituksen lehdessä, miettineet tahoillaan osallistumista ja viimein Kari oli se, joka otti asian puheeksi.

- Lähdimme avoimin mielin mukaan. Kurssi sopi hyvin meidän elämäntilanteeseemme, sillä olimme kaivanneet seurakuntayhteyttä, sanoo Terhi Urvanta-Jylhä.

Pian Alfa-kurssista tuli odotettu tapahtuma, jonne koko perhe lähti mielellään.

- Kurssi syvensi parisuhdettamme ja uskosta tuli arkisempaa. Lapsille oli omaa ohjelmaa ja me aikuiset saimme rauhassa kuunnella, kysellä ja oppia. Erilaisille näkemyksillekin oli tilaa ja ilmapiiri oli hyväksyvä. Alfa-kurssi sopii kaikenikäisille ja erityisesti ruuhkavuosissa eläville tämä on hyvä mahdollisuus saada arkeen pieni hengähdystauko. Saimme kurssilta myös hyviä ystäviä, sanovat Terhi Urvanta-Jylhä ja Kari Jylhä.

Alfa-kurssi pidetään kymmenenä perättäisenä keskiviikkoiltana Lapuan seurakuntatalolla ja illat alkavat ruokailulla, jolloin on aikaa tutustua ja vaihtaa kuulumisia. Sen jälkeen on alustus eri aiheista kuten esim. Miksi Jeesus kuoli? Miten on mahdollista uskoa? Miten Jumala johdattaa meitä? Vieläkö Jumala parantaa? Kurssiin sisältyy lisäksi viikonlopputapahtuma ja loppujuhla.

Ks. tarkempi ohjelma>>

Ilmoittaudu mukaan kurssille  24.8. mennessä tästä>>