Valokuvakilpailun aiheena "Minun kirkkoni"

5.6.2018 11.42

Valokuvakilpailujuliste!_THUMB.jpg

Lapuan tuomiokirkkoseurakunta järjestää kaikille avoimen valokuvakilpailun, jonka aiheena on "Minun kirkkoni". Sama aihe on syksyn 2018 seurakuntavaalien ja seurakuntaviikon tunnuksena. Kirkko on yhteisö, jossa ihmiset pitävät tärkeinä eri asioita mutta heitä yhdistää usko Kristukseen. Valokuvakilpailuun voi lähettää kuvia kirkosta, mutta tässä valokuvakilpailussa etsimme myös muita näkökulmia kirkkoon ja seurakuntaan. Kilpailu haastaa samalla miettimään, millainen on minun kirkkoni ja mitä siellä on minulle tärkeää.

Kilpailuun voi osallistua kahdella jpg-kuvalla. Kuvan mukana täytyy olla kuvan mahdollinen nimi, kuvan ottoaika sekä kuvaajan yhteystiedot ja syntymäaika. Osallistumalla kilpailuun osallistuja luovuttaa käyttöoikeudet Lapuan tuomiokirkkoseurakunnalle, joka voi käyttää kuvia seurakunnan viestinnässä. Kuvissa olevilta ihmisiltä tulee olla lupa, että heistä otettu kuva voidaan julkaista.

Kilpailuaika 1.6.-31.8.2018

Kaikkien sarjojen kaksi parasta valokuvaa palkitaan ja yksi kuva valitaan seurakuntaviikon esitteen kansikuvaksi. Lähetä 1–2 valokuvaa 31.8.2018 mennessä sähköpostilla minna.ylimaki-hemminki@evl.fi. Lisätietoja kilpailusta saa tiedottajalta puh. 044 2700902. Kuvat voi ottaa järjestelmäkameralla tai vaikka kännykän kameralla.