Urkutoivekonsertti tuomiokirkossa 6.10.

URUT

Tuomiokirkossa järjestetään sunnuntaina 6.10.2024 klo 18 urkukonsertti, jonka ohjelmisto koostuu yleisön toivomista urkusävellyksistä. Sinulla on hieno mahdollisuus tulla kuuntelemaan näitä toivekappaleita ja toivoa niitä itsekin. Lähetä toiveesi 31.8.2024 tämän linkin kautta:

Voit lähettää toivomuksesi myös sähköpostilla lapuanurkufestivaali@gmail.com
Urkutoivekonsertissa suosikkikappaleita taituroi urkutaiteilija Ilpo Laspas. Lisäksi illassa esiintyvät tuomiokirkkoseurakunnan kanttorit ja paikallinen nuori urkuri Akseli Koivisto. Tapahtumassa pyritään toteuttamaan eniten ääniä saaneet toiveet konsertille varatun ajan puitteissa. Mikäli monia toivekappaleita jää soittamatta, pistämme toiveet talteen ja pyrimme järjestämään jatkokonsertin myöhemmin.

-Nyt on mahdollisuus toivoa juuri Sinulle merkittävää sävellystä ja kuulla se Suomen suurimmilla kirkkouruilla. Tule toteuttamaan urku-unelmaasi, rohkaisee Lapuan urkufestivaaliyhdistyksen puheenjohtaja Asko Peltola.

11.6.2024 08.40