Uutislistaukseen

Lähetit vierailevat Lapualla

Lähetit2023.jpg

Lapuan tuomiokirkkoseurakunnan nimikkolähettejä pääsee tapaamaan 
syksyn aikana lähtö- ja tulojuhlissa. Kansanlähetyksen Japanin lähetit Johanna ja Shuhei Yamaguchi 
perheineen siunataan matkaan su 17.9. klo 18 srk-talolla Kansanlähetyksen sunnuntaiseuroissa.
-Yamaguchin perhe lähtee uudelle työkaudelle Japaniin. Pitkän Suomi-kauden jälkeen lähtö jännittää ja on iso muutos koko perheelle, ja nyt kun on vielä yksi uusi perheenjäsen, Tomi-vauva. Siunauksen ja kaiken hyvän toivottaminen vahvistaa ja tuo turvaa lähtijöille. On tärkeää, että me lähettäjät tuemme ja rukoilemme perheen puolesta, sanoo lähetyssihteeri Tiina Rankinen.
Sleyn Ugandan lähetti Pauli Vanhasen tulojuhla on pe 29.9. klo 18 Kauhajärven kirkossa,  jossa vietetään afrikkalaista gospelmessua. Suomen lähetysseuran Kambodzan lähettien Pia ja Tero Ruotsalan tulojuhlaa puolestaan vietetään Naisten aamussa la 21.10. klo 10. Aamupala tarjolla klo 9.30 alkaen.
-Tosi kauan seurakuntamme nimikkolähetteinä olleet Pauli Vanhanen sekä Pia ja Tero Ruotsala palaavat Suomeen. Pauli ei enää palaa Ugandaan ja Pian ja Teron kolmen vuoden työkausi Kambodzassa on päättynyt ja heidän tulevaisuutensa on avoin. Se on myös iso muutos palata pitkien työkausien jälkeen Suomeen. Nyt on heidän kohdallaan kiitosten ja osin hyvästien aika, sanoo Rankinen.
 

5.9.2023 08.39