Kiitosten aika

Vt. kirkkoherran pesti Lapualla on päättymässä

19.9.2022 10.14

Tuomiokirkossa kuultiin sunnuntaina 18.9. vt. kirkkoherra Teijo Peltolan lähtösaarna ja kirkkokahvitilaisuudessa monet kiitokset ja rohkaisun sanat. Teijo on koettu hyvänä ja reiluna johtajana, joka on tarttunut asioihin ja seissyt sanojensa ja päätöstensä takana. Hän on ollut tasapuolinen esimies ja työntekijät ovat kokeneet tulleensa kuulluksi, mistä iso kiitos! Lopuksi Mirja Latva-Laturin ja Anna Kankaan laulaman laulun sanoin: Tahtoisin toivoa sinulle jotakin oikein hyvää, enkelin siipien havinaa ja iloa onnea syvää. Tahtoisin toivoa sinulle (ja perheellesi) mitä en itse voi antaa, saakoon rakkaus Jumalan sinua sylissään kantaa.

Teijo palaa Helsinkiin Kansanlähetyksen ulkomaantyön johtajaksi, kun 1.10. uusi tuomiorovasti ja kirkkoherra Jussi Peräaho aloittaa työt Lapuan tuomiokirkkoseurakunnassa.