Suvisunnuntain iltamusiikkisarjan ensimmäinen konsertti kommentoi Lapuaa

15.6.2022 09.53

Lapuan tuomiokirkkoseurakunnan Suvisunnuntain iltamusiikkisarjan aloittaa tuomiokirkossa 3.7. klo 19 lapualaissyntyiset laulaja-lauluntekijä Juha Lagström ja Laura Sippola, jotka soittavat kappaleitaan kotiseutunsa herättämistä tuntemuksista ja ajatuksista.
-Kappaleet toimivat vuoropuheluina, keskustelunavauksina, havahduttajina ja kommentoijina, he lupailevat ja kertovat että Lapua on heille rakas, mutta myös raskas kaupunki. Se on koti, sielunmaisema, juurien antaja, tuttu ja turvallinen paikka, joka tarkoittaa paljon enemmän kuin viisi kirjainta.
-Lapua antaa myös paljon sellaista, joka vaatii jonkinlaista kannanottoa, etenkin silloin, kun sitä katsoo etäämpää, ja kun oma tapa ilmentää maailmaa on taiteen tekeminen. Olemme koonneet yhteisen konsertin, jossa esitämme tekemiämme lauluja, jotka jollakin tavalla kommentoivat konsertin otsikkoa LAPUA!
Juha Lagström on Helsingissä asuva lapualaislähtöinen laulaja, lauluntekijä ja näyttelijä. Laura Sippola on laulaja, lauluntekijä ja pianisti joka valmistui musiikin tohtoriksi 2017 ja julkaisi pian sen jälkeen seitsemännen sooloalbuminsa. Tämän jälkeen Sippola on julkaissut musiikkia AURAL-taiteilijanimellä. Konserttin on vapaa pääsy, ohjelma 10 €. Ennen konserttia klo 18-19 tapulikahvio on avoinna lapsikuoro LauLuxin hyväksi.