Alfa-kurssilaiset.jpg

Alfa-kurssilla ei kysellä käskyjä -tervetuloa kertaamaan kristinuskon perusasiat!

8.6.2022 09.51

Katri ja Juha-Matti Hakomäki päättivät osallistua 4 kk ikäisen Tuomas-poikansa kanssa viime syksynä Lapuan tuomiokirkkoseurakunnan järjestämälle Alfa-kurssille ystävien rohkaisemina eikä turhaan, kurssi ylitti odotukset ja poikakin viihtyi mukana. Viikoittaiset tapaamiset alkoivat ruokailulla, sen jälkeen oli alustuksia eri aiheista ja keskustelua. Mukana oli eri-ikäisiä ja eri elämän tilanteissa olevia ihmisiä, joiden kanssa oli hyvä olla yhdessä ja pohtia elämän isoja kysymyksiä.
-Alfa-kurssi oli hyvä ja siitä tuli pian viikon kohokohta, jota odotti. Siellä sai olla sellainen kuin on, pohdiskella ja kysellä tai vaikka olla vain hiljaa ja kuunnella, sanovat Katri ja Juha-Matti.
-Mitään ei tarvitse tietää tai osata etukäteen. Vaikka ei muistaisi yhtään käskyä, voi osallistua, sanoo Juha-Matti nauraen.
Molemmat haluat rohkaista muitakin osallistumaan kurssille, jossa on hyvä mahdollisuus pysähtyä ja pohtia kristinuskon perusasioita kuten aikoinaan rippikoulussa esim. sitä, miten Jumala johdattaa meitä, miksi Jeesus kuoli tai miten on mahdollista uskoa.
-Kurssin myötä moni asia selkeni ja sieltä sai hyviä eväitä elämään, sanoo Katri ja pitää hellästi sylissään tyytyväisen oloista Tuomas-poikaa. Perheeseen kuuluvat myös 14- ja 18-vuotiaat tytöt.
Seuraava Alfa-kurssi alkaa elokuussa ja ilmoittautuminen on mahdollista seurakunnan kotisivuilla. Myös lapset ovat tervetulleita kurssi ja heille on luvassa omaa ohjelmaa. Kurssin on maailmalla käynyt jo yli 30 miljoonaa ihmistä ja Lapuan tuomiokirkkoseurakunnan seurakunnan järjestämille kuudelle kurssille on osallistunut jo lähes 200 henkilöä. Työntekijöistä ja vapaaehtoisista koostuva joukko on suunnitellut onnistuneen kokonaisuuden, jolle moni on jo toivonut jatkokurssia.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan>>