AVOIMET TYÖPAIKAT

Tule meille nuorisotyöhön!

Lapuan tuomiokirkkoseurakunnassa on haettavana nuorisotyönohjaajan viransijaisuus ajalle 1.9.2021-28.2.2022.

Sijaisuus on päätoiminen ja kokoaikainen. Työnkuvaan kuuluu laaja-alainen nuorisotyö tuomiokirkkoseurakunnassa, jossa yhteistyö eri toimijoiden kanssa on vahvaa.

Odotamme hakijalta valmiutta tehdä kasvatustyötä laajasti eri-ikäisten lasten ja nuorten parissa, itsenäistä työotetta sekä hyviä yhteistyötaitoja. Eduksi katsotaan viestintä- ja sometaidot. Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä.

Sijaisuuden kelpoisuussuosituksena on kirkon nuorisotyönohjaajan tutkinto tai muu alalle soveltuva koulutus. Hakijan tulee olla ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ja rikosrekisterilain 6 § 2 mom. mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä sovelletaan 1 kk:n koeaikaa.

Tehtävän peruspalkkaus pätevälle on KirVESTES:n vaativuusryhmän 502 mukaan.

Kirjallinen hakemus sekä videoesittely tulee toimittaa 31.7.2021 mennessä (huom! hakuaikaa jatkettu) Lapuan tuomiokirkkoseurakuntaan osoitteeseen lapuan.tuomiokirkkoseurakunta@evl.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa tuomiorovasti Matti Salomäki, 0447276996 tai nuorisotyön pappi Riitta Hepomäki, 0440878522.

Hae meille! Odotamme sinua!

Tuomiokirkko