AVOIMET TYÖPAIKAT

Kesäteologi kehitysvammaistyöhön, Lapuan tuomiokirkkoseurakunta.

Mahdollisuus tutustua upeaan työhön erityistä tukea tarvitsevien seurakuntalaisten keskuudessa!
Kesäteologi palkataan kuukaudeksi ajalle kesä-heinäkuu 2022, ajankohta soviteltavissa.
Kehitysvammaistyö sisältää sielunhoitokeskusteluja, hartauksia, jumalanpalveluksia ja rippikoulutyötä.
Kehitysvammaistyön papit perehdyttävät tehtäviin ja auttavat tehtävien valmistelussa.
Kehitysvammaistyön kesäteologilta odotamme kokemusta erityistä tukea tarvitsevien ihmisten kanssa työskentelystä ja oma-aloitteista työotetta. Etusijalla ovat hakijat, jotka ovat suorittaneet soveltavat opinnot sairaalasielunhoidossa tai kehitysvammaistyössä. Työhuone sijaitsee Seinäjoella, Eskoon tuki- ja osaamiskeskuksessa. Työtehtäviä myös lähiseurakuntien alueella, oma auto tarvitaan.

Hakemukset 15.1.2022 mennessä: tuire.wuorijarvi@evl.fi

Lisätietoja kehitysvammaistyön papeilta: