Lapsiperheiden ja nuorten aikuisten solut

Lapualla on valittavana nämä solut lapsiperheille:

Lapsiperheiden ja nuorten aikuisten solu kokoontuu Liisa ja Matti Tainin kodissa maanantaisin klo 18-20.  Osoite on Maunumaantie 2. Lisätiedot puh. 040 182 4474. Solun sähköpostilistalle on mahdollista liittyä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen liisataini@hotmail.com.

Lapsiperheinen solu Wanhalla Apteekilla joka toinen torstai klo 18.00. Terho ja Sini Voltti. Lisätietoja puh. 040 501 5542.

Mitä solussa tapahtuu? 

Yhteiskristillisessä nuorten aikuisten ja lapsiperheiden solussa kokoonnutaan hengellisten asioiden äärelle. Solun on tarkoitus olla hengellisten asioiden jakamisen ja kasvun paikka, jossa opitaan Raamatusta ja toisilta solulaisilta. Solussa luetaan Raamattua, keskustellaan ja rukoillaan. Asiat ja aiheet saavat rönsyillä solulaisten tarpeiden mukaan toisin kuin esimerkiksi raamattupiirissä, jossa keskitytään selkeämmin Raamatun opiskeluun.

Kenelle solu on tarkoitettu?

Nuorten aikuisten ja lapsiperheiden soluun ovat tervetulleita kaikki itsensä nuoriksi aikuisiksi kokevat. Myös lapset ovat tervetulleita. 

Onko toiminta maksullista?

Toiminta on ilmaista.

Minkä verran ja minkälaista hartautta ja hengellisyyttä? 

Solussa luetaan ja tutkitaan Raamattua.  Solussa opitaan Raamatusta ja toisilta samalla kun keskustellaan raamatunkohdasta. Lopuksi solussa rukoillaan omien ja yhteisten asioiden puolesta.

Pitääkö ilmoittautua? 

Ei tarvitse. Soluun voi osallistua omien aikataulujen mukaan esimerkiksi 1-2 kertaa kuukaudessa.

 

 

Solu
Lapsiperheiden ja nuorten aikuisten solu kokoontuu Liisa ja Matti Tainin kodissa.