Lapsille ja lapsiperheille

Lapset ja lapsiperheet toivotetaan lämpimästi tervetulleeksi seurakunnan tapahtumiin ja tilaisuuksiin! Näiltä sivuilta (vieressä olevasta valikosta) löydät lapsiperheille ja lapsille sopivaa säännöllisesti kokoontuvaa toimintaa.

Ajankohtaista: Vauvamusakerhon, taaperomusakerhon ja kaakaokerhojen ilmoittautuminen on alkanut! Myös lapsiperheet voivat saada lisäkäsiä avukseen.

Uusi Taaperomusakerho alkaa! Taaperomusakerho keskiviikkoisin klo 13.30-15.00 (Huom! Aika muuttunut!)
1-2 -vuotiaille lapsille oman huoltajan kanssa keskustan srk-talon päiväkerhotiloissa. Ryhmään mahtuu vielä kaksi perhettä! Ilmoittautuneille tulee sähköpostitse tietoa info-kerrasta (Huom! Tarkistathan roskapostin, koska infokirje tulee ilmoittautumisjärjestelmän kautta).

ILMOITTAUDU tästä taaperomusakerhoon>>

Vauvamusakerho on torstaisin klo 9.30-11.00 alle 1-vuotiaille lapsille oman huoltajan kanssa keskustan srk-talon päiväkerhotiloissa (Vauvan tulee olla väh. 4 kk kerhon alkaessa.). Ryhmään otetaan 15 perhettä ilmoittautumisjärjestyksessä lapsen ikä huomioiden. Ilmoittautuneille tulee sähköpostitse tietoa info-kerrasta.

ILMOITTAUDU tästä vauvamusakerhoon>>

***

Kaakaokerho on tarkoitettu eka- ja tokaluokkalaisille.  Ilmoittautuminen on alkanut! Lue lisää>>

Haluatko apukäsiä lastenhoitoon?
Lastenohjaajat Hannele Kangasluoma, Johanna Rautakorpi ja Kaisa Riihimäki ovat valmiina helpottamaan lapsiperheiden arkea torstai- ja perjantai-aamupäivisin. Lastenohjaajat tulevat kotiisi ja viettävät aikaa lasten kanssa, esimerkiksi leikkivät, askartelevat tai ulkoilevat. Voit käyttää ajan itse haluamallasi tavalla. Apukädet ovat maksuttomia. Ilmoittaudu tästä>>

***

Olemme myös facebookissa: Lapuan tuomiokirkkoseurakunnan lapset ja perheet.

Lastenkirkko - lasten oma paikka verkossa

Lastenkirkko on lasten oma paikka verkossa. Se on tehty tuomaan iloa ja tukemaan lapsen hyvää elämää. Lastenkirkko rohkaisee toimimaan, ilmaisemaan tunteita, olemaan kaveri, hiljentymään, kyselemään ja tutkimaan elämän ilmiöitä maan ja taivaan väliltä.

Lastenohjaajat
Tässä seurakunnan varhaiskasvatuksen työntekijät. Heidät tapaat seurakunnan lapsille suunnatussa toiminnassa.
Kauhajärven alakoululaiset ovat tehneet taideteoksia kotikirkostaan.
Varhaiskasvatuksen ohjaaja
Koulukatu 2