Lapsille ja lapsiperheille

Lapset ja lapsiperheet toivotetaan lämpimästi tervetulleeksi seurakunnan tapahtumiin ja tilaisuuksiin! Näiltä sivuilta (vieressä olevasta valikosta) löydät lapsiperheille ja lapsille sopivaa säännöllisesti kokoontuvaa toimintaa. Tervetuloa mukaan!

Ajankohtaista:

Ilmoittaudu tästä hiihtoloman puuhaparkkiin MAANANTAILLE>>

Ilmoittaudu tästä hiihtoloman puuhaparkkiin TIISTAILLE>>

TULOSSA: Laskiaistiistaina 5.3. klo 17-18.30 lapsiperheitä kutsutaan "Valmiiseen pöytään". Päivällinen katetaan seurakuntatalolle. Tarjolla perunaa, lihapullakastike, makaronilaatikko ja salaatti. Jälkiruoaksi kropsukahvit ja -mehut. Vapaaehtoinen maksu Yhteisvastuukeräykselle. Tervetuloa!

Olemme myös facebookissa: Lapuan tuomiokirkkoseurakunnan lapset ja perheet.

Lastenkirkko - lasten oma paikka verkossa

Lastenkirkko on lasten oma paikka verkossa. Se on tehty tuomaan iloa ja tukemaan lapsen hyvää elämää. Lastenkirkko rohkaisee toimimaan, ilmaisemaan tunteita, olemaan kaveri, hiljentymään, kyselemään ja tutkimaan elämän ilmiöitä maan ja taivaan väliltä.

Lastenohjaajat
Tässä seurakunnan varhaiskasvatuksen työntekijät. Heidät tapaat seurakunnan lapsille suunnatussa toiminnassa.
Kauhajärven alakoululaiset ovat tehneet taideteoksia kotikirkostaan.
Varhaiskasvatuksen ohjaaja
Koulukatu 2