​​​​​​Lapsille ja lapsiperheille

Lämpimästi tervetuloa Lapuan tuomiokirkkoseurakunnan lasten ja perheiden kotisivulle!

Haluamme antaa lapsille ja perheille parasta, mitä on olemassa, turvallisen luottamuksen kolmiyhteiseen Jumalaan, tilaisuuden olla lähellä Jumalaa ja kokea pyhää. Saamme kasvaa yhdessä Taivaallisen Isän perhepiirissä. Olemme lapsia ja perheitä varten ja työllämme pyrimme lasten ja perheiden hyvään. Kirkon varhaiskasvatuksen toiminnan ytimessä on kristillinen kasvatus ja varhaiskasvatus nojaa valtakunnallisen varhaiskasvatussuunnitelman perusteisiin. Kirkon varhaiskasvatuksen kokonaisuuden muodostavat kokoontuva toiminta, verkkotyö ja sosiaalinen media sekä verkostoissa tehtävä yhteistyö.

Päiväkerhoilmoittautuminen on päättynyt! Voit tiedustella vapaina olevia paikkoja varhaiskasvatuksen ohjaajalta (puh. 044-7739850 tai liisi.saarimaa@evl.fi).

GR-koodirata koko kesän käytössäsi! Lue lisää>>

Varhaiskasvatuksen toiminta tauolla juhannuksesta elokuulle. Toiminta jatkuu jälleen viikolla 33. Nähdään!

Askartele itsellesi tai lahjaksi iltarukouspussi tai -rasia. Tulosta linkin kautta valmiita iltarukouksia ja päällystä ne kontaktimuovilla tai laminoi ne, niin ne kestävät käytössä pidempään. Tulosta tästä iltarukouksia>>

Olemme myös Facebookissa: Lapuan tuomiokirkkoseurakunnan lapset ja perheet ja Instagramissa: lapuantmksrklapsetjaperheet

Katso tästä: nettiperhekerho vierailee maatilalla:

Katso tästä video luonnon ihmeistä:

Katso tästä nettiperhekerho:

Katso tästä uusin Olkkarikirkko:

Lastenohjaajat
Tässä seurakunnan varhaiskasvatuksen työntekijät. Heidät tapaat seurakunnan lapsille suunnatussa toiminnassa.
Kauhajärven alakoululaiset ovat tehneet taideteoksia kotikirkostaan.