Lapsille ja lapsiperheille

Lapset ja lapsiperheet toivotetaan lämpimästi tervetulleeksi seurakunnan tapahtumiin ja tilaisuuksiin! Näiltä sivuilta (vieressä olevasta valikosta) löydät lapsiperheille ja lapsille sopivaa säännöllisesti kokoontuvaa toimintaa.

Hyvän Paimenen pöydässä - perheiden pienet ehtoollishetket

11.4. klo 9.30 Tiistenjoen kirkossa, Johanna Tyynelä-Haapamäki
15.4. klo 17.30 lastenkirkossa, Matti Salomäki
23.4. klo 9.30 tuomiokirkossa, Matti Salomäki
26.4. klo 9.30 tuomiokirkossa, Heli Pääkkönen
26.4. klo 11 Hellanmaan srk-kodilla, Heli Pääkkönen
29.4. klo 9.30 Liuhtarin kiinteistön päiväkerhotiloissa, Johanna Tyynelä-Haapamäki

Olemme myös facebookissa: Lapuan tuomiokirkkoseurakunnan lapset ja perheet.

Lapuan kaupungin ja tuomiokirkkoseurakunnan lastenleirit pidetään kesällä 2019 seuraavasti:

I-leiri, eli päiväleiri 7-8 vuotiaille, eli eskari-ikäisille ja ekaluokkalaisille to 20.6.
II-leiri 8-9 vuotiaille, 2 ja 3 luokkalaiset, ti 25.6 - to 27.6, eli kaksi yötä
III-leiri 10-12 vuotiaille, 4, 5 ja 6 luokkalaiset, to 27.6 - su 30.6

Huomioitavaa kesän 2019 leireissä on se, että päiväleiri on jo ennen juhannusta ja se, että yhden yön leirin tilalla järjestetään kahden yön leiri.

Muutokset on tehty aikaisempina vuosina saatujen palautteiden perusteella.

Myöhemmin keväällä jaetaan leiri-ilmoittautumislomake koulujen kautta kaikille alakoululaisille ja eskareille. Lomake tulee myös ladattavaksi sekä kaupungin että tuomiokirkkoseurakunnan sivuille.

Lastenkirkko - lasten oma paikka verkossa

Lastenkirkko on lasten oma paikka verkossa. Se on tehty tuomaan iloa ja tukemaan lapsen hyvää elämää. Lastenkirkko rohkaisee toimimaan, ilmaisemaan tunteita, olemaan kaveri, hiljentymään, kyselemään ja tutkimaan elämän ilmiöitä maan ja taivaan väliltä.

Lastenohjaajat
Tässä seurakunnan varhaiskasvatuksen työntekijät. Heidät tapaat seurakunnan lapsille suunnatussa toiminnassa.
Kauhajärven alakoululaiset ovat tehneet taideteoksia kotikirkostaan.
Varhaiskasvatuksen ohjaaja
Koulukatu 2