​​​​​​Lapsille ja lapsiperheille

Lämpimästi tervetuloa Lapuan tuomiokirkkoseurakunnan lasten ja perheiden kotisivulle!

Haluamme antaa lapsille ja perheille parasta, mitä on olemassa, turvallisen luottamuksen kolmiyhteiseen Jumalaan, tilaisuuden olla lähellä Jumalaa ja kokea pyhää. Saamme kasvaa yhdessä Taivaallisen Isän perhepiirissä. Olemme lapsia ja perheitä varten ja työllämme pyrimme lasten ja perheiden hyvään. Kirkon varhaiskasvatuksen toiminnan ytimessä on kristillinen kasvatus ja varhaiskasvatus nojaa valtakunnallisen varhaiskasvatussuunnitelman perusteisiin. Kirkon varhaiskasvatuksen kokonaisuuden muodostavat kokoontuva toiminta, verkkotyö ja sosiaalinen media sekä verkostoissa tehtävä yhteistyö.

AJANKOHTAISTA: Uusi kerhokausi alkaa viikolla 33 (15.-19.8.). Päiväkerholaisten huoltajien sähköposteihin on tullut infokirje, jossa kerrotaan päiväkerhopaikasta ja omaan kerhotilaan tutustumisen ajankohdasta.

ILMOITTAUTUMISET:

Ilmoittaudu tästä kaakaokerhoon>>

Apukäsiä lastenhoitoon>>

Ilmoittaudu taaperomusakerhoon>>

Ilmoittaudu vauvamusakerhoon>>

Facebookissa: Lapuan tuomiokirkkoseurakunnan lapset ja perheet ja Instagramissa: lapuantmksrklapsetjaperheet

Katso tästä uusin Olkkarikirkko:

Katso tästä musiikkisatu hiiriäiti Harmaakorvasta:

Katso tästä uusin nettiperhekerho:

Katso tästä Viikon varrelle -hartaus:

Katso tästä keskustelu kasteesta ja kastepuvuista:

Lastenohjaajat
Tässä seurakunnan varhaiskasvatuksen työntekijät. Heidät tapaat seurakunnan lapsille suunnatussa toiminnassa.
Kauhajärven alakoululaiset ovat tehneet taideteoksia kotikirkostaan.