Toiminnalliset perhekirkot

Tuomiokirkkoseurakunnan perhetyö järjestää vuoden aikana monia mukavia perhekirkkoja, joihin lapsiperheitä kutsutaan mukaan. Perhekirkot ovat toiminnallisia ja lapset ja perheet ovat mukana tekemässä niitä. Lapsille jaetaan kaikissa jumalanpalveluksissa messupasseja, joihin he voivat kerätä osallistumistarroja perhekirkoista, Potkua pyhästä –messuista ja jumalanpalveluksista. Passin tarraan saa papilta tai suntiolta jumalanpalveluksen jälkeen. Kahdeksan tarran messupassin palauttanut saa ahkeruuspalkinnon.

tuomiokirkko

5.8. klo 14 ja 16 reppukirkko eli ekaluokkalaisten kouluun siunaaminen

30.9. klo 10 Mikkelinpäivän perhekirkko (perheaamiainen srk-talon alasalissa klo 9-10)

Tiistenjoen kirkko

5.8. klo 12 reppukirkko eli ekaluokkalaisten kouluun siunaaminen

28.10. klo 12 perhekirkko

Kauhajärven kirkko

5.8. klo 12 olevassa messussa ekaluokkalaisten kouluun siunaaminen

28.10. klo 14 perhekirkko

Hellanmaan srk-koti

30.9. klo 12 Mikkelinpäivän perhekirkko (perhelounas klo 11.15-12)

Seurakuntatalon yläsali : Potkua pyhästä -messut

16.9. klo 18 (mukana lauluryhmä Tuikut) ja 25.11. klo 18.

Potkua pyhästä -messut ovat tarkoitettu kaikenikäisille seurakuntalaisille. Messussa säestyksestä vastaa bändi ja kuoro toimii esilaulajina. Lapsille on salin takaosassa leluja, joilla saa leikkiä messun aikana. Messu kestää vajaan tunnin. Messun lopuksi on tarjolla maksuton iltapala.

Lapset