Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Ajankohtaista: Koronariskin takia tuomiokirkon jumalanpalvelukset toteutetaan ilman yleisöä verkkokirkkona. Alla linkki verkkokirkkoon. Se löytyy myös osoitteesta www.lapuantuomiokirkkoseurakunta.fi/verkkokirkko. Tuomiokirkon jumalanpalvelukset myös radioidaan 104,9 MHz.
Kyläkirkkojen jumalanpalvelukset ovat toistaiseksi tauolla. 1.6. alkaen on mahdollisuus osallistua jumalanpalvelukseen tuomiokirkossa.

*****

Seurakunnan elämän keskus on kirkko ja siellä vietettävä jumalanpalvelus, jota on toteuttamassa iso joukko työntekijöitä ja vapaaehtoisia. Tuomiokirkossa on jumalanpalvelus joka pyhä klo 10 ja sen voi kuunnella verkkokirkosta. Lue lisää verkkokirkosta>>

Kauhajärven ja Tiistenjoen kirkoissa jumalanpalvelusta vietetään noin kaksi kertaa kuukaudessa ja Hellanmaan seurakuntakodilla kerran kuukaudessa. Tarkemmat tiedot ovat kirkollisissa ilmoituksissa  ja nettisivujen tapahtumakalenterissa.