Herättäjän seurat

Tervetuloa seuroihin! Herättäjän seuroissa veisataan Siionin virsiä. Virren voi aloittaa tai ehdottaa kukin tuntojensa mukaan. Puheet ovat lyhyitä ja puheoikeus on jokaisella vieraalla. Vaatimuksia ei ole. Seuravieraat läheltä ja kaukaa ovat tervetulleita.

Mitä on herännäisyys?
Herännäisyys eli körttiläisyys on elämisen, ajattelemisen, uskon ja hartauden harjoittamisen tapa. Sen pohjavireenä ovat inhimillisyys ja rehellisyys. Jumala on suuri ja ihminen pieni. Herännäisyys puolustaa arkaa ja ikävöivää uskoa. Armo kuuluu kaikille.

Kevään 2019 Siionin virsi seurat:

Tiistai 19.2. klo 19 Siionin virsi seurat Seurakuntatalon alasalissa, puhuvat Marianne Hietala ja Jukka Tuppurainen, kutsujina Riitta Luoma ja Marja Uutaniemi.

Sunnuntai 10.3. klo 19 (kahvitus klo 18) Siionin virsi seurat Wanhassa Karhunmäessä, puhuvat Kalle Hiltunen, Terhi Kaira ja Markku Orsila, kutsujina H-Y:n Lapuan paikallistoimikunta.

Tiistai 19.3. klo 19 (kahvitus klo 18) Siionin virsi seurat Seurakuntatalon alasalissa, puhuvat Heikki Holopainen, Laura Lahdensuo ja Antti Maunumaa, kutsujina Maiju ja Pentti Lemettinen