Herättäjän seurat
ts. Siioninvirsiseurat

Tervetuloa seuroihin! Herättäjän seuroista käytetään myös nimeä Siioninvirsiseurat, koska siellä veisataan Siionin virsiä. Virren voi aloittaa tai ehdottaa kukin tuntojensa mukaan. Puheet ovat lyhyitä ja puheoikeus on jokaisella vieraalla. Vaatimuksia ei ole. Seuravieraat läheltä ja kaukaa ovat tervetulleita.

Mitä on herännäisyys?
Herännäisyys eli körttiläisyys on elämisen, ajattelemisen, uskon ja hartauden harjoittamisen tapa. Sen pohjavireenä ovat inhimillisyys ja rehellisyys. Jumala on suuri ja ihminen pieni. Herännäisyys puolustaa arkaa ja ikävöivää uskoa. Armo kuuluu kaikille.

Tapahtumat keväällä 2020:

To 30.1. klo 19 seurat ja H-Y:n paikallisosaston vuosikokous, Seurakuntatalon alasali, (kahvi klo 18), kutsujana paikallistoimikunta, puhuu mm. Juha Palo
Su 9.2. klo 14 Eteläpohjalaisten herännäiskuorojen konsertti Ylistaron kirkossa, yhteiskuoroa johtaa Hannu Norjanen
14.-15.2. Valtakunnalliset Seuraliike -päivät Seurakuntaopiston kampuksella, järjestää Herättäjä-Yhdistys
Su 16.2. klo 18 seurat Wanhassa Karhunmäessä, (kahvi klo 17), kutsujina Sisko Kitinoja, Ritva Saari, Elisa Kontola sekä Seija ja Erkki Takala, puhuvat Kalle Hiltunen, Marika Karhumäki ja Matti Kristola
To 20.2. klo 19 Kotiseurat Paula ja Jarmo Hietalalla Konnontie 5, (kahvi klo 18.30), puhuvat Heli Pääkkönen ja Aaro Panula
Su 1.3. klo 10 Herättäjäjuhlamessu tuomiokirkossa, saarna Petra Kero, messun jälkeen kirkossa kirkkokahvi ja tietoisku Kauhavan Herättäjäjuhlista kesällä 2020.