Perheiden aamupalakerho

pe 24.5. klo 9.00 – 11.30
Aamupalakerho

Keskustan päiväkerhotilat

Aamupalakerho alle kouluikäisille lapsille oman aikuisen kanssa. Maksuttoman aamupalan jälkeen ohjattu toimintatuokio ja lapsenkokoinen hartaushetki, mahdollisuus askarteluun, vapaaseen leikkiin ja aikuisten ajatusten vaihtoon.

Mitä avoimessa perhekerhossa tapahtuu?

Avoimessa perhekerhossa pidetään lapsenkokoinen hartaushetki ja ohjattu toimintatuokio. Mahdollisuus on myös kädentaitoihin, vapaaseen leikkiin ja tietenkin myös ajatusten vaihtamiseen toisten aikuisten kanssa. Lapsen oma aikuinen huolehtii ja on vastuussa hänestä avoimen perhekerhon aikana, mutta toiminnasta vastaavat lastenohjaajat.

Kenelle avoin perhekerho on tarkoitettu? 

Alle kouluikäisille lapsille yhdessä oman aikuisen, esimerkiksi oman vanhemman, isovanhemman, kummin tai perhepäivähoitajan kanssa.

Ovatko avoimet perhekerhot maksullisia?

Avoimet perhekerhot ovat maksuttomia.

Minkä verran ja minkälaista hartautta ja hengellisyyttä avoimessa perhekerhossa on?

Avoimessa perhekerhossa on pieni hartaushetki, jossa käsitellään monipuolisesti viikon teemaa. Kerhossa puhutaan taivaan Isän asioita, rukoillaan ja lauletaan hengellisiä lauluja.

Onko avoimessa perhekerhossa tarjoilua?

Perjantaisin keskustassa kokoontuvassa perheiden aamupalakerhossa on maksuton aamupala klo 9-9.45. Aikuiset voivat tuoda vuorollaan kahvi- tai teepaketin.

Pitääkö avoimeen perhekerhoon ilmoittautua?

Mukaan voi tulla ilman ilmoittautumista.

  • Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä