Lyhtyilta Tiistenjoen kirkossa

ke 27.9. klo 18.00
Lyhtyilta

Tiistenjoen kirkko

Lyhdyt tuikkivat lähetystyölle

Tiistenjoen kirkossa lyhdyt tuikkivat lähetystyölle keskiviikkoiltana 27.9. klo 18. Ensimmäisessä lyhtyillassa teemana on ”Kahden maan kansalainen”. Aiheesta keskustelevat Kari Lähdesmäki ja lähetystyössäkin ollut Riitta Hepomäki. Illassa on myös musiikkia, yhteislaulua, runoja, iltahartaus ja esirukousta. 
-Lyhtyiltojen tarkoitus on tuoda pimeneviin syksyn iltoihin valoa ja toivoa. Ne voivat löytyä rukouksesta, Raamatun teksteistä, lauluista, ystävien tapaamisesta tai kynttilän liekistä. Lyhtyilloissa kuullaan, miten lähetyskipinä on syttynyt ja mihin se on kuljettanut. Mitä on olla lähetystyöntekijä ja mitä lähetystyö on tänä päivänä. Lähetystyössä tarvitaan niin lähtijöitä kuin lähettäjiäkin, muistuttaa Satu Kivisaari, joka on lyhtyiltoja toteuttamassa Ulla Latomäen, Kaija Toijan ja Anneli Lähdesmäen kanssa.
Seuraava lyhtyilta on 22.11. Kaaranmännikön leirikeskuksessa, jossa haastateltavana on seurakunnan nimikkolähetti Merja Kramsu.
-Tule kuulemaan mielenkiintoisia kertomuksia ja uutisia lähetystyöstä. Yhdessä saamme lähetyksen lyhdyt tuikkimaan, sanoo Satu Kivisaari.
Lyhtyiltoja järjestävät yhteistyössä Evankelinen lähetysyhdistys - ELY ry ja Lapuan tuomiokirkkoseurakunta. Kolehti Elylle.
 

  • Jumalanpalvelukset ja uskonelämä Jumalanpalvelukset ja uskonelämä
  • Lähetys- ja avustustyö Lähetys- ja avustustyö

Linkki avautuu uudessa välilehdessä