Lauantaipyhis

la 21.1. klo 10.00 – 11.30

Keskustan päiväkerhotilat

Lauantaipyhis kokoontuu keskustan seurakuntatalon päiväkerhotiloissa lauantaisin klo 10.00 - 11.30 14.1.-4.2.23 välisenä aikana. Pyhäkouluhetkeen mahtuu leikkiä, toiminnallinen hartaushetki, askartelua ja iloista yhdessä oloa. Ulko-ovi aukeaa klo 9.55.

Mitä pyhäkoulussa tapahtuu?

Pyhäkoulut ovat osa seurakunnan varhaiskasvatusta. Pyhäkoulu on lastenkokoinen hartaushetki, jolla on lasten oman jumalanpalveluksen luonne. Pyhäkoulussa lapsi saa turvallisessa ilmapiirissä ja yhdessä toisten lasten kanssa oppia elämän perusasioita; kiitollisuutta, toisen kunnioittamista, itsensä arvokkaaksi kokemista ja Jumalan huolenpitoon luottamista. Pyhäkoulussa eläydytään raamatunkertomuksiin kuuntelemalla, laulamalla, leikkimällä, tekemällä — yhdessä ihmettelemällä! Pyhäkouluja pitävät vapaaehtoiset pyhäkoulunopettajat ja seurakunnan työntekijät. Yhteiset tapahtumat ja retket sekä erilaiset perheiden kirkkohetket ovat myös osa pyhäkoulutyötä.

Kenelle pyhäkoulu on tarkoitettu?

Pyhäkoulut ovat tarkoitettu kaikille lapsille, myös kouluikäisille. Yli 3-vuotias lapsi voi osallistua itsenäisesti pyhäkouluun. Sitä pienemmät lapset voivat osallistua pyhäkouluun oman aikuisen kanssa.

Maksavatko pyhäkoulut?

Pyhäkoulut ovat maksuttomia.

Pitääkö pyhäkouluihin ilmoittautua?

Pyhäkouluihin saa tulla koska vaan. Ilmoittautumista ei tarvita.

• Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille