Poliisikuoro ja Kampraattikuoro konsertoivat Ukrainan hyväksi tuomiokirkossa

Poliisikuoro ja Kampraattikuoro konsertoivat Ukrainan hyväksi tuomiokirkossa

Lapuan tuomiokirkko

Tervetuloa!

Lauantaina 14.5 klo 15.00 Etelä-Pohjanmaan Poliisilaulajat ja Ilmajoen musiikkiopiston Kamraatti-kuoro konsertoivat Lapuan tuomiokirkossa. Kuoroja johtaa Ilmajoen musiikkiopiston emeritusrehtori, diplomilaulaja Arto Risku. Säestyksistä vastaavat  Risto Lehtinen ja Liisa Metsä-Ketelä. Kuorojen kristillis-isänmaallinen ohjelmisto sisältää tuttuja kuorosovituksia, mutta
myös harvemmin kuultua kuoromusiikkia.  Kuorot esiintyvät erikseen ja myös yhdessä. Kuorojen esiintymisten välissä kuullaan komisario evp Hannu Räisäsen runo Pako Ukrainasta.

Konsertin avaa rovasti Jukka Tuppurainen, päätössanat ja loppurukouksen pitää piispa Matti Salomäki. Ohjelma konserttin maksaa 15 euroa ja tuotto menee lyhentämättömänä Kirkon Ulkomaanavun kautta sotaan joutuneen Ukrainan auttamiseen. Konsertin järjestävät kuorot ja Lapuan tuomiokirkkoseurakunta.

• Musiikki Musiikki