Potkua pyhästä -ilta

Potkua pyhästä kirkkoilta
Lapuan tuomiokirkko

Tervetuloa!

Lapuan tuomiokirkkoseurakunnassa alkavat uudet Potkua pyhästä -kirkkoillat. Illoissa vaihtelee musiikki ja puhe. Toisinaan mukaan kutsutaan musiikki- tai puhujavieraita, toisinaan taas lauletaan housebandin johdolla ja ajatuksia jakavat tutummat puhujat. Kirkkoiltoja suunnittelee Potkua pyhästä -tiimi, johon lämpimästi kutsutaan mukaan asiasta innostuneita seurakuntalaisia. Ensimmäinen Potkua pyhästä -ilta pidetään sunnuntaina 17.10. klo 18 tuomiokirkossa. Mukana on Gospel Covertajat-bändi. Ajatuksia rukouksesta jakavat Leena Niemelä ja Matias Piittala, juontajina ovat Laura Lahdensuo ja Liisa Taini. Ilta on tarkoitettu kaikenikäisille.

Lapsille on tarjolla omaa ohjelmaa päiväkerhotiloissa, jonne lapsia voi tuoda klo 17.45 alkaen. Ilta päättyy yhteiseen iltapalaan seurakuntatalolla. Potkua pyhästä -messut ja -illat muodostavat jatkossa kokonaisuuden. Syyskaudella joka kuukauden kolmantena sunnuntaina kokoonnutaan joko Potkua pyhästä -messuun tai -iltaan. Potkua pyhästä -tilaisuuksien ajatuksena on olemisen helppous ja yhteinen viivähtäminen pyhän äärellä. Tilaisuudet ovat myös lapsiystävällisiä ja niihin kutsutaan kaikenikäisiä seurakuntalaisia.