Banduristien trio Orianan konsertti Lapuan tuomiokirkossa

Konsertti tuomiokirkossa

Tervetuloa!

Ukrainan tunnetuin bandurayhtye Trio Oriana saapuu konsertoimaan tuomiokirkkoon lauantai-iltana 18.9. klo 19. Yhtyeen suosion takana on kolme lahjakasta ja taitavaa muusikkoa, joilla kaikilla on voimakas ja kaunis lauluääni: Natalija Hotsyk (sopraano), Iryna Hubjak (mezzosopraano) ja Julija Rudnytska (altto). Trion konserttiohjelmisto on monipuolinen ja se kattaa laajan kirjon lajeja ja tyylejä kansanmusiikista klassiseen ja hengelliseen musiikkiin, maailmanlaajuisesti tunnettujen säveltäjien ja nykyisten musiikintekijöiden teoksista jazziin. Trio esittää konserttiohjelmissaan niin instrumentaaliteoksia kuin banduralla säestettyjä vokaaliteoksia, mutta konserteissa kuullaan myös lauluja a cappella -esityksinä. Kuulija saa nauttia sekä trion erinomaisista yhteisesityksistä että muusikoiden soolo- ja duettoesityksistä. Yhtyeen jäsenet etsivät innokkaasti uusia, mielenkiintoisia teoksia laajentaakseen trion ohjelmistoa. Suurin osa teoksista kuullaan trion muusikoiden omina sovituksina. Konserttiin on vapaa pääsy, ohjelma 10 €.