Avoin perhekerho

ma 14.6. klo 9.30 – 11.30

Keskustan päiväkerhotilat

Avoin perhekerho 9.30-11.30 (HUOM: ilmoittautuminen)

Avoin perhekerho, Keskustan päiväkerhotiloissa, Koulukatu 2, klo 9.30-11.30

Avoimissa perhekerhoissa on toistaiseksi etukäteisilmoittautuminen. Näin voimme varmistaa, että väkimäärä pysyy riittävän pienenä. Ilmoittautuminen tapahtuu klo 8-9 välisenä aikana jokaisena perhekerhopäivänä tekstiviestillä. Korona-tilanteen takia avoimissa perhekerhoissa on toistaiseksi vahva aikuisten kasvomaskisuositus. Maskitta voi tulla terveydellisistä syistä. Otathan oman maskin mukaan.

Tiistaisin ilmoittautumiset:

Seurakuntatalon päiväkerhotilossa (Koulukatu 2) kokoontuvaan perhekerhoon, puh. 040-8250884.

Perjantaisin ilmoittautumiset:

Seurakuntatalon päiväkerhotiloissa (Koulukatu 2) kokoontuvaan perhekerhoon, puh. 040-8256719.

Mitä avoimessa perhekerhossa tapahtuu?

Avoimessa perhekerhossa pidetään lapsenkokoinen hartaushetki ja ohjattu toimintatuokio. Mahdollisuus on myös kädentaitoihin, vapaaseen leikkiin ja tietenkin myös ajatusten vaihtamiseen toisten aikuisten kanssa. Lapsen oma aikuinen huolehtii ja on vastuussa hänestä avoimen perhekerhon aikana, mutta toiminnasta vastaavat lastenohjaajat.

Kenelle avoin perhekerho on tarkoitettu?

Alle kouluikäisille lapsille yhdessä oman aikuisen, esimerkiksi oman vanhemman, isovanhemman, kummin tai perhepäivähoitajan kanssa.

Avoimet perhekerhot ovat maksuttomia.