Esikoisvauvakerho Keskustan päiväkerhotilat

Esikoisvauvakerho kokoontuu tiistaisin klo 13.30-15.30 keskustan seurakuntatalon päiväkerhotilassa (käynti seurakuntatalon sisäpihalta).

Kenelle esikoisvauvakerho on suunnattu?

Esikoisvauvakerhoon ovat tervetulleita kaikki tuoreet vanhemmat alle 2-vuotiaan lapsen kanssa. Myös odotusaikana voi tulla mukaan tutustumaan toisiin vanhempiin!

Mitä esikoisvauvakerhossa tapahtuu?

Esikoisvauvakerhossa on pieniä ohjattuja sylihetkiä, pieni matalankynnyksen hartaushetki ja vapaata seurustelua, välillä esim. askartelua.

Maksaako esikoisvauvakerho jotakin?

Esikoisvauvakerho on maksuton.

Pitääkö esikoisvauvakerhoon ilmoittautua?

Esikoisvauvakerhoon ei ole ilmoittautumista, mukaan saa tulla koska vaan.

Onko esikoisvauvakerhossa tarjoilua?

Esikoisvauvakerhoon otetaan mukaan omat eväät (halutessaan). Toiveena on, että eväät olisivat mahdollisimman roskattomat. Aikuiset voivat kahvitella ja tuoda vuorollaan kahvi- tai teepaketin kahvi- ja teehetkiään varten. Otathan oman mukin mukaan. Tarjolla on myös voileipäkeksejä ja marmeladia.