Hellanmaan avoin perhekerho

Hellanmaan avoin perhekerho Hellanmaan seurakuntakoti

Mitä siellä tapahtuu?

Avoimessa perhekerhossa pidetään lapsenkokoinen hartaushetki ja ohjattu toimintatuokio. Mahdollisuus on myös kädentaitoihin, vapaaseen leikkiin ja tietenkin myös ajatusten vaihtamiseen toisten aikuisten kanssa. Lapsen oma aikuinen huolehtii ja on vastuussa hänestä avoimen perhekerhon aikana, mutta toiminnasta vastaavat lastenohjaajat.

Kenelle ryhmä on tarkoitettu?

Alle kouluikäisille lapsille yhdessä oman aikuisen, esimerkiksi oman vanhemman, isovanhemman, kummin tai perhepäivähoitajan kanssa.

Onko toiminta maksullista?

Avoimet perhekerhot ovat maksuttomia.

Minkä verran ja minkälaista hartautta ja hengellisyyttä?

Avoimessa perhekerhossa on pieni hartaushetki, jossa käsitellään monipuolisesti viikon teemaa. Kerhossa puhutaan taivaan Isän asioita, rukoillaan ja lauletaan hengellisiä lauluja.

Onko tarjoilua?

Mukaan avoimeen perhekerhoon otetaan omat eväät. Toiveena on, että eväät olisivat mahdollisimman roskattomat. Aikuiset voivat kahvitella ja tuoda vuorollaan kahvi- tai teepaketin kahvi- ja teehetkiään varten. Otathan oman mukin mukaan. Tarjolla on myös voileipäkeksejä ja marmeladia.

Pitääkö ilmoittautua?

Voit tulla mukaan milloin vain pääset, sillä avoimiin perhekerhoihin ei tarvitse erikseen ilmoittautua.

Hellanmaan seurakuntakoti

Hellanmaan avoin perhekerho

Keskustan päiväkerhotilat

Keskustan avoin perhekerho

Kaaranmännikön leirikeskus

Kaaranmännikön avoin perhekerho

Avoin perhekerho on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille oman aikuisen kanssa. Avoin perhekerho kokoontuu Kaaranmännikön leirikeskuksen kappelissa.