Lauantaipyhis

la 7.3. kello 10.00 - la 7.3. kello 11.30
Keskustan päiväkerhotilat

Lauantaipyhis eli lauantaisin kokoontuva toiminnallinen pyhäkoulu kokoontuu lauantaisin klo 10-11.30 keskustan srk-talon päiväkerhotiloissa (kulku sisäpihan kautta). Pyhäkoulu on tarkoitettu 3-12 -vuotiaille lapsille. Alle 3-vuotiaat voivat tulla oman aikuisen kanssa.

Mitä pyhäkoulussa tapahtuu?

Pyhäkoulu on lastenkokoinen hartaushetki, jolla on lasten oman jumalanpalveluksen luonne. Pyhäkoulussa lapsi saa turvallisessa ilmapiirissä ja yhdessä toisten lasten kanssa oppia elämän perusasioita; kiitollisuutta, toisen kunnioittamista, itsensä arvokkaaksi kokemista ja Jumalan huolenpitoon luottamista. Pyhäkoulussa eläydytään raamatunkertomuksiin kuuntelemalla, laulamalla, leikkimällä, tekemällä — yhdessä ihmettelemällä! Pyhäkouluja pitävät vapaaehtoiset pyhäkoulunopettajat ja seurakunnan työntekijät. Yhteiset tapahtumat ja retket sekä erilaiset perheiden kirkkohetket ovat myös osa pyhäkoulutyötä.

Kenelle pyhäkoulu on tarkoitettu?

Pyhäkoulut ovat tarkoitettu kaikille lapsille, myös kouluikäisille. Yli 3-vuotias lapsi voi osallistua itsenäisesti pyhäkouluun. Sitä pienemmät lapset voivat osallistua pyhäkouluun oman aikuisen kanssa.

Maksavatko pyhäkoulut?

Pyhäkoulut ovat maksuttomia.

Pitääkö pyhäkouluihin ilmoittautua?

Pyhäkouluihin saa tulla koska vaan. Ilmoittautumista ei tarvita.

Varhaiskasvatuksen ohjaaja
Koulukatu 2