Tiistenjoen kaakaokerho

Tiistenjoen seurakuntatalo

Kaakaokerho eka- ja tokaluokkalaisille kokoontuu Tiistenjoen srk-talon päiväkerhotiloissa klo 12.30-15.30. Huom! Etukäteisilmoittautuminen srk:n nettisivujen kautta!

Kaakaokerhossa on kivaa tekemistä, kaverien seuraa, välipala, hiljentymishetki ja aikuisten läsnäoloa pienten koululaisten iltapäivään. Kaakaokerho on maksuton. Kaakaokerhoon voi tulla liukuvalla aikataululla koulun päättyessä ja sieltä voi lähteä myös ennen kerhon loppumisaikaa. Ilmoittautumisesta huolimatta kaakaokerhossa saa käydä omien aikataulujensa mukaan, silloin kun pääsee. Kerhokausi on 10.1.-15.5.2020. Hiihtolomaviikolla 9, pitkäperjantaina 10.4. ja vappuna 1.5. kaakaokerho ei kokoonnu.

Nuorisotyönohjaaja, varhaisnuorisotyö
Koulukatu 2
62100 Lapua

Hellanmaan seurakuntakoti

Hellanmaan avoin perhekerho

Keskustan päiväkerhotilat

Keskustan avoin perhekerho

Kaaranmännikön leirikeskus

Kaaranmännikön avoin perhekerho

Avoin perhekerho on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille oman aikuisen kanssa. Avoin perhekerho kokoontuu Kaaranmännikön leirikeskuksen kappelissa.