Viron kirkon perhekeskuksen kiitoskiertue

Keskustan seurakuntatalo

Tervetuloa!

Rakkautta yli rajojen -tilaisuus järjestetään ti 18.2. klo 18 seurakuntatalolla. Mukana ovat mm. tuomiokirkkoseurakunnan nimikkolähetit Pia ja Tero Ruotsala, Lea Saar, Heli Pääkkönen ja Mervi Ylinen. Kyseessä on viron kirkon perhekeskuksen kiitoskiertue. Illan kesto on n. 2 h ja se sisältää draamallisia elementtejä, kuvaa, ääntä, musiikkia ja sellaista, jonka kautta Viron kirkon tilannetta ja perhekeskuksen historiaa käydään ytimekkäästi läpi. Lopuksi on aikaa keskustelulle ja mahdollisuus ostaa Pian kirjoittama kirja perhekeskuksen vaiheista ”Kohti kokonaista ihmisyyttä”. Tarjoilua on myös luvassa.

Kuvassa ovat Tero ja Pia Ruotsala sekä Lea Saar, joka johtaa perhekeskuksen yksikköä Tartossa.