Tulkoon joulu -konsertti

Tulkoon joulu -konsertti Lapuan tuomiokirkko

Tervetuloa!

Su 1.12. klo 18 on tuomiokirkossa joulukonsertti "Tulkoon Joulu". Konsertissa esiintyy varsin mielenkiintoinen ja nimekäs joukko lahjakkaita muusikoita: Sopraano Jonna Imeläinen, sellisti Susanna Syrjäläinen, pianisti-urkuri Jarmo Kaijansinkko sekä laulaja-näyttelijä Antti L.J.Pääkkönen. Konsertissa kuullaan itsenäisiä lauluesityksiä, kvartettilaulua sekä sellosooloja. Ohjelma koostuu iki-ihanista sävelmistä kuten Schubertin Ave Maria, Hairstonin Mary´s Boy Child sekä Blaken Walking in the Air. Tervetuloa virittäytymään ainutlaatuisen konsertin merkeissä joulun valon tunnelmaan sekä laulamaan muutama laulu yhdessäkin. 10 euron hintaisia ohjelmia myydään kirkon ovella ennen konserttia.

su 24.11. klo 13.00

Kauneimmat joululaulut -yhteislaulutilaisuuksia Vanhan Paukun joulunavausmessuilla

Tervetuloa laulamaan yhdessä ja virittäytymään jouluun!
su 8.12. klo 15.00

Lapuan tuomiokirkko