Harjun Kamarikuoron konsertti

Harjun Kamarikuoron konsertti Lapuan tuomiokirkko

Tervetuloa!

Tamperelainen Harjun Kamarikuoro esittää marraskuun lopulla kaksi koskettavan kaunista ranskalaista sielunmessua. Gabriel Faurén Requiem (1887-91) ja Maurice Duruflén Requiem (1947) ovat teemastaan huolimatta valoisia teoksia, joiden sävelkieli välittää tunnelmia persoonallisen herkästi ja intiimisti.

Teosten urkuosuudet soittaa Suomen eturivin urkutaiteilijoihin kuuluva Ilpo Laspas. Solisteina laulavat Anu Mattila (sopraano), Minna Viinikainen (mezzosopraano) ja Henri Tikkanen (baritoni).

Konsertin johtaa kuorokapellimestari Heikki Liimola. Suomen Kulttuurirahasto palkitsi Liimolan keväällä 2019 yhtenä Suomen merkittävimpänä kuoromusiikin vaikuttajana.

Lapuan tuomiokirkko su 24.11. klo 18

Vapaa pääsy, Ohjelma 15/20€, ovelta puoli tuntia ennen konserttia.

www.harjunkamarikuoro.net

Lapuan tuomiokirkko

Aikojen lopun kvartetto

Olivier Messiaenin säveltämä Aikojen lopun kvartetto ja Lapuan tuomiokirkon kattoon maalatut Ilmestyskirjan hevoset pääsevät vuoropuheluun tässä konsertissa.

Lapuan tuomiokirkko

One of Us - popmusiikin pyhemmällä puolella

Kolme gospelkuoroa, bändi ja solistit liikkuvat popmusiikin alueella, jolla on hengellistä syvyyttä. Tervetuloa kuulolle!