One of Us - popmusiikin pyhemmällä puolella

One of Us - popmusiikin pyhemmällä puolella Lapuan tuomiokirkko

Kolme gospelkuoroa, bändi ja solistit liikkuvat popmusiikin alueella, jolla on hengellistä syvyyttä. Tervetuloa kuulolle!

Gospelkuoro Liekki Peräseinäjoelta (joht. Sanna Ågren), Gospelkuoro Roihu Kurikasta (joht. Tarja Kultalahti) ja Lauluryhmä Sikermä Lapualta (joht. Suvi Tamminen) liikkuvat yhdessä ja erikseen popmusiikin alueella, jolla on hengellistä syvyyttä. Solisteina laulavat Kati Kujanpää ja Janne Hautaluoma sekä Jarkko Jouppi ja Leena Saunanen, jotka ovat mukana myös bändissä Mikko Kultalahden ja Veli Hakalan kanssa.

Muut esitykset Peräseinäjoen kirkossa 3.11. klo 18 ja Kurikan kirkossa 9.11. klo 16.

Vapaaehtoinen kolehti Lapuan tuomiokirkkoseurakunnan musiikkityölle.

Lapuan tuomiokirkko

Aikojen lopun kvartetto

Olivier Messiaenin säveltämä Aikojen lopun kvartetto ja Lapuan tuomiokirkon kattoon maalatut Ilmestyskirjan hevoset pääsevät vuoropuheluun tässä konsertissa.