Liuhtarin harttis

Liuhtarin harttis

Palvelukeskus Hopearinne, Sairaalantie 5, 62100 Lapua

Harttis on tarkoitettu lapsiperheille ja perhepäivähoitajille.

Mitä siellä tapahtuu?

Harttiksessa pidetään lapsenkokoinen hartaushetki ja ohjattu toimintatuokio. Mahdollisuus on myös askarteluun, vapaaseen leikkiin ja tietenkin myös ajatusten vaihtamiseen toisten aikuisten kanssa. Ohjatun ohjelman jälkeen n. klo 10.30 siirrytään ulkoilemaan läheiseen puistoon. Lapsen oma aikuinen huolehtii ja on vastuussa hänestä harttiksen aikana, mutta toiminnasta vastaavat lastenohjaajat.

Kenelle ryhmä on tarkoitettu?

Alle kouluikäisille lapsille yhdessä oman aikuisen, esimerkiksi oman vanhemman, isovanhemman tai perhepäivähoitajan kanssa.

Onko toiminta maksullista?

Harttis on maksuton.

Minkä verran ja minkälaista hartautta ja hengellisyyttä?

Harttiksessa on pieni hartaushetki, jossa käsitellään monipuolisesti viikon teemaa. Harttiksessa puhutaan taivaan Isän asioita, rukoillaan ja lauletaan hengellisiä lauluja.

Pitääkö ilmoittautua?

Voit tulla mukaan milloin vain pääset, sillä harttikseen ei tarvitse erikseen ilmoittautua.

Keskustan päiväkerhotilat

Ilta-avoin

Avoin perhekerho on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille ja pienille koululaisille oman aikuisen kanssa.

Hellanmaan seurakuntakoti

Hellanmaan avoin perhekerho